Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cascada Songtekst: unspoken (feat. carlprit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cascada - unspoken (feat. carlprit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unspoken (feat. carlprit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cascada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cascada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unspoken (feat. carlprit) .

Origineel

What we have is unspoken. It's a silent kind of emotion. Everytime your eyes are wide open. Baby I can read your mind. It's unspoken. And my heart's not gonna get broken. 'Cause we don't need any devotion. When our love stays in our eyes. So I don't say a word. 'Cause she already knows. That she's my better half. That's what she'd better know. She always tells me yes. She never tells me no. If I went, they'd hold me back. She's telling me to go. So I don't need the world. Pulling up on my throat. I just need my girl. Believing my every quote. Telling me I can fly. So I don't need to float. That's why I walk on water. If she inside a boat. Go weather the storm. And cover every slope. Together we're forever. So I won't ever hope. That she'll be mine forever. 'Cause I already know. That what we have is magic. 'Cause she my pedestal. And I can reach the sky. If I don't let her go. So all I do is climb. 'Cause I will never fall. No I'll never fail. 'Cause with her. I will throw every ball. And though I never say a word. My love's already spoke. What we have is unspoken. It's a silent kind of emotion. Anytime your eyes are wide open. Baby I can read your mind. It's unspoken. And my heart's not gonna get broken. 'Cause we don't need any devotion. When our love stays in our eyes. It's unspoken. I give her everything. 'Cause what she is to me. Is more than anything. So I ain't scared to let her breathe. 'Cause when you love somebody. You gotta let them be. That's why I let her fly. And she come back to me. Like Cinderella. She's my umbrella in every storm. She's picture perfect. So I'll protect her through every war. Through every summer. Or every winter or every fall. I spring through fire to get her. Smashing through every wall. All just for the love. That she has give me. And more to show the love. That I am giving she. So ya'll better forgive me. For my wicked dream. I did it all. In the name of love repeatedly. 'Cause I remember every time. That she's forgiven me. And I'll be by her side. Until the Lord delivers me. And then delivers she. 'Cause I don't wanna be. In hell, earth or even heaven. If she ain't there with me. What we have is unspoken. It's a silent kind of emotion. Anytime your eyes are wide open. Baby I can read your mind. It's unspoken. It's a silent kind of emotion. Anytime your eyes are wide open. Baby I can read your mind. It's unspoken. And my heart's not gonna get broken. 'Cause we don't need any devotion. When our love stays in our eyes. 'Cause I remember every time. That she's forgiven me. And I'll be by her side. Until the Lord delivers me. And then delivers she. 'Cause I don't wanna be. In hell, earth or even heaven. If she ain't there with me. What we have is unspoken. It's a silent kind of emotion. Anytime your eyes are wide open. Baby I can read your mind. It's unspoken. And my heart's not gonna get broken. 'Cause we don't need any devotion. When our love stays in our eyes. It's unspoken

 

Vertaling

Wat wij hebben is onuitgesproken. Het is een stille soort emotie. Elke keer als je ogen wijd open zijn. Schatje, ik kan je gedachten lezen. Het is onuitgesproken. En mijn hart zal niet gebroken worden. 'Cause we don't need any devotion. Wanneer onze liefde in onze ogen blijft. Dus ik zeg geen woord. Want ze weet het al. Dat ze mijn betere helft is. Dat kan ze maar beter weten. Ze zegt me altijd ja. Ze zegt nooit nee. Als ik zou gaan, zouden ze me tegenhouden. Zij zegt dat ik moet gaan. Dus ik heb de wereld niet nodig. Dat trekt aan mijn keel. Ik heb alleen mijn meisje nodig. Ze gelooft alles wat ik zeg. Vertelt me dat ik kan vliegen. Dus ik hoef niet te zweven. Dat is waarom ik op water loop. Als ze in een boot zit. Ga de storm doorstaan. En bedek elke helling. Samen zijn we voor altijd. Dus ik zal nooit hopen. Dat ze voor altijd de mijne zal zijn. Want ik weet het al. Dat wat wij hebben, magisch is. Want zij is mijn voetstuk. En ik kan de hemel bereiken. Als ik haar niet laat gaan. Dus alles wat ik doe is klimmen. Want ik zal nooit vallen. Nee, ik zal nooit falen. Want met haar. Zal ik elke bal gooien. En al zeg ik nooit een woord. Mijn liefde heeft al gesproken. Wat wij hebben is onuitgesproken. Het is een stille soort emotie. Elke keer als je ogen wijd open zijn. Schatje, ik kan je gedachten lezen. Het is onuitgesproken. En mijn hart zal niet gebroken worden. 'Cause we don't need any devotion. Wanneer onze liefde in onze ogen blijft. Het is onuitgesproken. Ik geef haar alles. Want wat zij voor mij is. Is meer dan alles. Dus ik ben niet bang om haar te laten ademen. Want als je van iemand houdt. moet je haar laten zijn. Dat is waarom ik haar liet vliegen. En ze kwam terug naar mij. Zoals Assepoester. Ze is mijn paraplu in elke storm. Ze is beeldschoon. Dus ik zal haar beschermen in elke oorlog. Door elke zomer. Of elke winter of elke herfst. Ik spring door het vuur om haar te krijgen. Breek door elke muur. Alles alleen voor de liefde. Die ze me heeft gegeven. En meer om de liefde te tonen. Die ik haar geef. Dus jullie kunnen me maar beter vergeven. Voor mijn boze droom. Ik heb het allemaal gedaan. In de naam van de liefde herhaaldelijk. 'Want ik herinner me elke keer. Dat ze me vergeven heeft. En ik zal aan haar zijde staan. Totdat de Heer mij verlost. En dan verlost hij haar. Want ik wil niet... In de hel, aarde of zelfs de hemel. Als zij niet bij me is. Wat wij hebben is onuitgesproken. Het is een stille soort emotie. Elke keer als je ogen wijd open zijn. Schatje, ik kan je gedachten lezen. Het is onuitgesproken. Het is een stille soort emotie. Wanneer je ogen wijd open zijn. Schatje, ik kan je gedachten lezen. Het is onuitgesproken. En mijn hart zal niet gebroken worden. 'Cause we don't need any devotion. Wanneer onze liefde in onze ogen blijft. 'Want ik herinner me elke keer. Dat ze me vergeven heeft. En ik zal aan haar zijde zijn. Totdat de Heer mij verlost. En haar dan bevrijdt. Want ik wil niet... In de hel, aarde of zelfs de hemel. Als zij niet bij me is. Wat wij hebben is onuitgesproken. Het is een stille soort emotie. Elke keer als je ogen wijd open zijn. Schatje, ik kan je gedachten lezen. Het is onuitgesproken. En mijn hart zal niet gebroken worden. 'Cause we don't need any devotion. Wanneer onze liefde in onze ogen blijft. It's unspoken