Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: case Songtekst: rain (interlude)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: case - rain (interlude) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rain (interlude)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van case! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van case en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rain (interlude) .

Origineel

Oh, hmm The sun gone down And I'm all alone Rain drops fall on my window pane, hmm I'm waiting here for you to call so We can be alone in the rain, so [Chorus] Let it rain on me Come down on me Come inside and make me feel right Let it rain on me Come down on me Let's get wet together tonight Hey, here we are And you look so fine You can't wait to feel me inside And I hope it's no mistake And in the morning when I wake That the storm that made us one passes by so? [Chorus] Oh, I just need to feel a part of you And when you give me your love That's all I need Your love is all I need To make my night complete And no one can do you like me So let it rain on me [Chorus] Let's not waste tonight Let's not waste tonight baby Oh let's not waste tonight We don't need to waste no time, oh Let's not waste tonight, oh Let's not waste tonight?

 

Vertaling

Oh, hmm The sun gone down And I'm all alone Regendruppels vallen op mijn raam, hmm Ik wacht hier tot je belt, zodat We kunnen alleen zijn in de regen, dus [refrein] Laat het op mij regenen Kom op me neer Kom binnen en geef me een goed gevoel Laat het op mij regenen Kom op me af Laten we vanavond samen nat worden Hey, hier zijn we And you look so fine Je kunt niet wachten om me van binnen te voelen En ik hoop dat het geen vergissing is En in de ochtend als ik wakker word Dat de storm die ons één maakte zo voorbij gaat? [Chorus] Oh, ik hoef alleen maar een deel van jou te voelen En als je me je liefde geeft Dat is alles wat ik nodig heb Jouw liefde is alles wat ik nodig heb To make my night complete En niemand kan jou doen zoals ik So let it rain on me [Chorus] Laten we vanavond niet verspillen Laten we vanavond niet verspillen baby Oh laten we vanavond niet verspillen We don't need to waste no time, oh Laten we vanavond niet verspillen, oh Laten we vanavond niet verspillen?