Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: casey darnell Songtekst: strong enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: casey darnell - strong enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van strong enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van casey darnell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van casey darnell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals strong enough .

Origineel

When the battle knocks me out of breath When I take all I left to trust you God help me trust you When I feel like im finally giving in I wanna throw the towel in ang give up Don't let me give up 'Cause you make promises and you keep them You make promises and I believe You are stronger, stronger, stronger when i'm weak Through the valleys and shadows you will carry me Like a shield and a shelter, your grace is all I ever need You are strong enough to carry me When it seems the mountain is too steep And I think I am too weak to hold on, God help me hold on In the moment of my greatest fear Remind me you are near, Jesus, You are greater still You are stronger, stronger, stronger when i'm weak Through the valleys and shadows you will carry me Like a shield and a shelter, your grace is all I ever need You are strong enough to carry me It's out of control and over my head But you are stronger; you are stronger Whatever comes on this solid rock I stand YOU ARE STRONGER... You make promises and you keep them You make promises and I believe... You are stronger, stronger, stronger when i'm weak Through the valleys and shadows you will carry me Like a shield and a shelter, your grace is all I ever need You are strong enough to carry me You are stronger, stronger You are strong enough to carry me You are stronger, stronger You are stronger, stronger You are strong enough to carry me

 

Vertaling

Wanneer de strijd me buiten adem brengt Als ik alles neem wat ik nog heb om U te vertrouwen God help me U te vertrouwen Als ik het gevoel heb dat ik eindelijk opgeef Ik wil de handdoek in de ring gooien en opgeven Laat me niet opgeven 'Cause you make promises and you keep them U maakt beloftes en ik geloof Jij bent sterker, sterker, sterker als ik zwak ben Door de dalen en schaduwen zul je me dragen Als een schild en een schuilplaats, uw genade is alles wat ik ooit nodig heb U bent sterk genoeg om mij te dragen Wanneer het lijkt dat de berg te steil is En ik denk dat ik te zwak ben om vol te houden, God help me vol te houden Op het moment van mijn grootste angst Herinner me eraan dat U dichtbij bent, Jezus, U bent nog groter U bent sterker, sterker, sterker als ik zwak ben Door de dalen en schaduwen zult U mij dragen. Als een schild en een schuilplaats, is uw genade alles wat ik ooit nodig heb U bent sterk genoeg om me te dragen Het loopt uit de hand en gaat me boven het hoofd Maar U bent sterker, U bent sterker Wat er ook komt, op deze solide rots sta ik U BENT STERKER... Je maakt beloftes en je houdt je eraan Je maakt beloftes en ik geloof... Jij bent sterker, sterker, sterker als ik zwak ben Door de dalen en schaduwen zult U mij dragen Als een schild en een schuilplaats, uw genade is alles wat ik ooit nodig heb U bent sterk genoeg om mij te dragen U bent sterker, sterker U bent sterk genoeg om mij te dragen U bent sterker, sterker U bent sterker, sterker Je bent sterk genoeg om mij te dragen