Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: casey donovan Songtekst: eye 2 eye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: casey donovan - eye 2 eye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eye 2 eye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van casey donovan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van casey donovan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eye 2 eye .

Origineel

Lost child dreaming of a happy life close my eyes and fly away feeling frozen like a winters night thought I heard you say You said til death do us part I was so young when you left with my heart Can't keep on running away Can't keep on smiling When I need to cry Can't we see eye to eye? All I all I've ever wanted was to hear you say you loved me and you cared Where are your tears don't you dare run and hide Can't keep on running away Can't keep on smiling When I need to cry Can't we see eye to eye? If you could hear the words I say would you still hear me anyway? Can't keep on running away Can't keep on smiling When I need to cry Can't keep on running away Can't keep on smiling When I need to cry Can't we see Eye to eye? Eye to eye

 

Vertaling

Verloren kind dromend van een gelukkig leven sluit mijn ogen en vlieg weg gevoel bevroren als een winternacht ik dacht dat ik je hoorde zeggen Je zei tot de dood ons scheidt Ik was zo jong toen je wegging met mijn hart Ik kan niet blijven weglopen Ik kan niet blijven lachen Als ik moet huilen Can't we see eye to eye? Alles wat ik alles wat ik ooit heb gewild was je te horen zeggen dat je van me hield en dat je om me gaf Waar zijn je tranen? durf je niet weg te lopen en je te verstoppen Ik kan niet blijven weglopen Ik kan niet blijven lachen Als ik moet huilen Can't we see eye to eye? Als je de woorden kon horen die ik zeg zou je me dan toch nog horen? Can't keep on running away Ik kan niet blijven lachen When I need to cry Can't keep on running away Can't keep on smiling When I need to cry Can't we see Oog in oog? Oog in oog