Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: casi angeles Songtekst: guarda tu fé

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: casi angeles - guarda tu fé ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guarda tu fé? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van casi angeles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van casi angeles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guarda tu fé .

Origineel

En cada bandada de palomas asi estaré. Y cada canción que me recuerde cantaras,. En cada silencio que no esperes me tendrás,. En cada caricia de otras manos te daré. Por todos los besos que faltaron volveré,. Por cada mañana sin mis brazos buscaras. En otras mujeres que te amen estaré,. Y siempre que llores por mi yo llorare. Guarda tu fé. Escrito esta. Que un gran amor. No morirá jamás. Guarda tu fé. He de volver. Y un mundo nuevo. Veras llegar. No importa cuando, no importa donde,. Una mañana me encontraras. Guarda tu fé. Escrito esta. Que un gran amor. No morirá jamás. Guarda tu fé. He de volver. Y un mundo nuevo. Veras llegar (2x)

 

Vertaling

In elke zwerm duiven, zo zal ik zijn. En elk lied dat aan mij herinnert zal je zingen,. In elke stilte dat je niet verwacht dat je me zult hebben,. In elke streling van andere handen die ik je zal geven. Voor alle kusjes die ontbraken zal ik terugkomen. Want elke morgen zonder mijn armen zul je zoeken. Bij andere vrouwen die van je houden zal ik zijn. En als je om me huilt, zal ik huilen. Hou je vertrouwen. Er staat geschreven. Dat een grote liefde Zal nooit sterven. Hou je vertrouwen. Ik kom terug. En een nieuwe wereld Je zult het zien komen. Maakt niet uit wanneer, maakt niet uit waar. Op een morgen zul je me vinden. Hou je vertrouwen. Het staat geschreven. Dat een grote liefde Zal nooit sterven. Hou je vertrouwen. Ik kom terug. En een nieuwe wereld. Je zult het zien aankomen (2x)