Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: casi angeles Songtekst: llega en forma de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: casi angeles - llega en forma de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van llega en forma de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van casi angeles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van casi angeles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals llega en forma de amor .

Origineel

Hoy quiero escuchar al corazón. Hoy quiero pintar al mundo de otro color. Ese mundo, que me espera. Y al que mi sueño me lleva. Y que tiene lo que quiero yo. Oh oh oh. Hoy, creo que todo puede ser mejor. Hay un camino dónde brilla el sol. En otro lugar. Hoy, yo le hago caso a mi imaginación. Creo que todo tiene solución. Hoy vuelvo a empezar. Todo lo que quieras. Lo que pidas. Lo que esperas. Llega en forma de amor. Todo lo que quieras. Lo que suenas. Lo que ruegas. Llega en forma de amor. Oh, llega en forma de amor. Lo que has perdido. Lo que has logrado. Lo que te duele y lo que has olvidado. Besos, traiciones, heridas, canciones. Todo ya es parte de tus emociones. Llega en forma de amor..... Oh, llega en forma de amor, uoh uoh oh

 

Vertaling

Vandaag wil ik naar het hart luisteren. Vandaag wil ik de wereld in een andere kleur schilderen. Die wereld, die op me wacht. En waar mijn droom me naar toe brengt. En dat heeft wat ik wil. Oh oh oh. Vandaag geloof ik dat alles beter kan. Er is een pad waar de zon schijnt. Op een andere plaats. Vandaag luister ik naar mijn verbeelding. Ik geloof dat alles een oplossing heeft. Vandaag begin ik opnieuw. Wat je maar wilt. Waar je om vraagt. Waar je op wacht. Het komt in de vorm van liefde. Alles wat je wilt. Wat je klinkt. Waar je om smeekt. Het komt in de vorm van liefde. Oh, het komt in de vorm van liefde. Wat je kwijt bent. Wat je bereikt hebt. Wat je pijn gedaan hebt en wat je vergeten bent. Kusjes, verraad, pijn, liedjes. Het is allemaal al een deel van je emoties. Het komt in de vorm van love..... Oh, het komt in de vorm van liefde, uoh uoh oh