Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: casi angeles Songtekst: no te digo adios

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: casi angeles - no te digo adios ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no te digo adios? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van casi angeles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van casi angeles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no te digo adios .

Origineel

No te digo adios,. Sino hasta siempre. Y aunque hoy tenga que irme. Se que no te olvidare. Queda una cancion. Que me habla de vos. Y por eso,. No te digo adios. Gracias no parece suficiente. Y me suena un poco triste. Escribirte en un papel. Es mejor reir. Recordar asi. Es la forma de irme mas feliz. Por todo lo que compartimos. Los momentos que vivimos. Nada nos va a separar. Porque se abrieron los caminos. Desde el dia en que elegimos. Ir a ver que hay mas alla. No es un adios, crecer los dos. Es solo dar un paso mas. Y por eso no te digo adios. Nunca mas. Mirame en tus ojos para siempre. El saber que alli estaras. Que tu mano encontrare. Es nuestra cancion. Solo para vos. Y por eso no te digo adios. Por todo lo que compartimos. Los momentos que vivimos. Nada nos va a separar. Porque se abrieron los caminos. Desde el dia en que elegimos. Ir a ver que hay mas alla. No es un adios, crecer los dos. Es solo dar un paso mas. Y por eso no te digo adios. Nunca mas

 

Vertaling

Ik zeg geen vaarwel. Maar tot voor altijd. En zelfs als ik vandaag moet vertrekken. Ik weet dat ik je niet zal vergeten. Er is nog een liedje over. Dat spreekt me van je aan. En dat is waarom. Ik zeg geen gedag. Dank je lijkt niet genoeg. En het klinkt een beetje triest voor mij. Ik schrijf je op een stuk papier. Het is beter om te lachen. Herinneren zoals dit. Het is de gelukkigste manier om te gaan. Voor alles wat we deelden. De momenten die we beleefden. Niets zal ons scheiden. Omdat de paden zich openden. Vanaf de dag dat we kozen. Om te gaan en te zien wat er daarbuiten is. Het is geen afscheid, we worden allebei volwassen. Het is gewoon nog een stap zetten. En dat is waarom ik geen afscheid neem. Nooit meer. Kijk me voor altijd in je ogen. Wetende dat je er zult zijn. Dat ik je hand zal vinden. Het is ons liedje. Alleen voor jou. En dat is waarom ik geen afscheid neem. Voor alles wat we deelden. De momenten die we beleefden. Niets zal ons scheiden. Omdat de paden open zijn. Vanaf de dag dat we kozen Om te gaan en te zien wat er daarbuiten is. Het is geen afscheid, we worden allebei volwassen. Het is gewoon nog een stap zetten. En dat is waarom ik geen afscheid neem. Nooit meer.