Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassia eller Songtekst: non, je ne regrette rien

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassia eller - non, je ne regrette rien ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van non, je ne regrette rien? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassia eller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassia eller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals non, je ne regrette rien .

Origineel

Non... rien de rien.... Non... je ne regrette rien. Ni le bien qu'on ma fait,. Ni le mal - tout ça m'est bien égal!. Non... rien de rien.... Non... je ne regrette rien. C'est payé, balayé, oublié,. Je me fous du passé!. Avec mes souvenirs. J'ai allumé le feu,. Mes chagrins, mes plaisirs,. Je n'ai plus besoin d'eux!. Balayé les amours. Avec leurs trémolos. Balayés pour toujours. Je repars à zéro.... Non... rien de rien.... Non... je ne regrette rien. Ni le bien qu'on ma fait,. Ni le mal - tout ça m'est bien égal!. Non... rien de rien.... Non... je ne regrette rien. Car ma vie, car mes joies,. Aujourd'hui, ça commence avec toi!

 

Vertaling

Nee... helemaal niets .... Nee... ik heb nergens spijt van. Noch het goede dat ze me doen. Noch het kwaad - dat kan me helemaal niets schelen! Nee... helemaal niets .... Nee... ik heb nergens spijt van. Het is betaald, weggevaagd, vergeten. Ik geef niets om het verleden. Met mijn herinneringen. Ik heb het vuur aangestoken. Mijn verdriet, mijn plezier... Ik heb ze niet meer nodig! Veegde de liefdes weg. Met hun tremolo's. Voor altijd weggevaagd. Ik begin opnieuw.... Nee...helemaal niets.... Nee... ik heb nergens spijt van. Niet het goede dat mij is aangedaan. Ik heb geen spijt van het slechte. Ik geef er niets om! Nee... helemaal niets .... Nee... ik heb nergens spijt van. Voor mijn leven, voor mijn vreugdes. Vandaag, begint het met jou!