Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassia eller Songtekst: otário

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassia eller - otário ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van otário? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassia eller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassia eller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals otário .

Origineel

De que me adianta. Você vir me dizer. Que eu faço sempre tudo tão errado?. Que pelo contrário. Do que eu queria te ser. Você me enquadra. Eu faço piadas, dou cambalhotas. Você nem se toca. Se toque que a porta tem uma chave com seus mistérios. Você quis. Você quem fez. Você não quer mais nada. E nesse vazio eu fico sem graça. Você me escracha. Eu me descabelo. Eu fiquei burro e berro. Você quis. Você quem fez. Você não quer mais nada. Eu fui um otário. Não soube te amar. Agora eu pago. Engulo um sapo. Um sapo criado por uma emboscada. E a mosca caiu. Para aprender tem que cair

 

Vertaling

Wat heb ik er aan. voor jou om te komen en het me te vertellen. Dat ik altijd alles zo verkeerd doe? Dat integendeel. Van wat ik wilde zijn. Je past me in. Ik maak grapjes, ik maak salto's. Je merkt het niet eens. Je realiseert je dat de deur een sleutel heeft met zijn mysteries. Jij wilde het. Het is je gelukt. Je wilt niets anders. En in deze leegte ben ik plat. Je wist me uit. Ik val uit elkaar. Ik word dom en schreeuw. Jij wilde het. Het is je gelukt. Je wilt niets anders. Ik was een klootzak. Ik wist niet hoe ik van je moest houden. Nu betaal ik. Ik slik een kikker in. Een kikker gecreëerd door een hinderlaag. En de vlieg viel eraf. Om te leren moet je vallen