Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassia eller Songtekst: um branco, um xis, um zero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassia eller - um branco, um xis, um zero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van um branco, um xis, um zero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassia eller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassia eller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals um branco, um xis, um zero .

Origineel

Você partiu e me deixou. Sem lamentar o que passou. Sem me apegar ao que apagou. E acabou. Não me lembro bem da sua cara. Qual a cor dos olhos. Já nem sei. Só o cheiro do seu cheiro. Não quer me deixar mais em paz. Nos ares dos lugares. Onde passo e onde nunca estás. Você partiu e não voltou. Eu já esqueci o que me falou. Se prometeu ou se jurou. Seu amor. Já não me recordo mais seu nome. Quais os outros nomes. Que te dei. Só o cheiro do seu cheiro. Não consegue ser tão fugaz. Nas pessoas, peles, colos. Sexo, bocas, onde nunca estás. Você partiu e foi melhor. E eu já me esqueci de cor. Do som, do ar, do tom, da voz. E de nós. Já passei um pano. Um branco, um zero, um xis. Um traço, um tempo, já passei. Só o cheiro do seu cheiro. Não consigo deixar para trás. Impregnado o dia inteiro. Nessa roupa que não tiro mais

 

Vertaling

Je ging weg en verliet me. Zonder spijt van wat voorbij is. Zonder vast te houden aan wat je hebt gewist. En het is voorbij. Ik herinner me je gezicht niet echt. Welke kleur ogen je had. Ik weet het niet eens meer. Alleen de geur van je geur. Je wilt me niet meer alleen laten. In de lucht van de plaatsen. Waar ik pas en waar jij nooit bent. Je ging weg en kwam niet meer terug. Ik ben vergeten wat je me verteld hebt. Als je het beloofd hebt of als je het gezworen hebt. Je liefde. Ik weet je naam niet meer. Welke andere namen Ik heb het je gegeven. Alleen de geur van jouw geur. Het kan niet zo vluchtig zijn. Op mensen, huiden, kragen. Seks, monden, waar je nooit bent. Je ging weg en het was beter. En ik ben het uit mijn hoofd vergeten. Van het geluid, de lucht, de toon, de stem. En van ons. Ik ben een vod gepasseerd. Een witte, een nul, een xis. Een slag, een tijd, ik ben al voorbij. Alleen de geur van je geur. Ik kan het niet achterlaten. De hele dag doordrenkt. In deze kleren die ik niet uit kan doen