Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie davis Songtekst: criminal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie davis - criminal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van criminal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie davis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie davis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals criminal .

Origineel

See it started off and we were happy Hanging out, just you and me I was your girl, you were man How'd we end up like this, don't understand Somethings change and its me And you know I'm truly sorry Cried out for help, you didn't listen Wasn't my intention, to it I was driven Stole his heart and now I can see it in his eyes I'm killing him inside I was driving recklessly Now our relationship is weak And its all because of me I feel like a criminal on the run I want you to catch me now Before this comes crashing down I feel like a criminal Bail me out Back to just me and you Can you forgive the truth? Criminal criminal Criminal criminal I look around what am I doing All the wrong things I be pursing I just broke down looked in your eyes I saw your face made me realize All the thing I've been dealing with Pushed me out right to the edge I'm bout to fall jump into nothin' But it stopped me when I see you come running Stole his heart and now I can see it in his eyes I'm killing him inside I was driving recklessly Now our relationship is weak And its all because of me I feel like a criminal on the run I want you to catch me now Before this comes crashing down I feel like a criminal Bail me out Back to just me and you Can you forgive the truth ? Criminal criminal Criminal criminal And I don't know were I stand Do I still fit in your plans Cause I fled the scene for way too long And I don't know if you see Forever you and me For that its worth I'm still holding on Driving recklessly Now our relationship is week And its all because of me I feel like a criminal on the run I want you to catch me now Before this comes crashing down I feel like a criminal Bail me out Back to just me and you Can you forgive the truth? Criminal criminal Criminal criminal

 

Vertaling

Zie, het begon en we waren gelukkig Rondhangen, alleen jij en ik I was your girl, you were man Hoe zijn we zo geëindigd, ik begrijp het niet Sommige dingen veranderen en dat ben ik En je weet dat het me echt spijt Schreeuwde om hulp, je luisterde niet Was niet mijn bedoeling, ik werd ertoe gedreven Stal zijn hart en nu kan ik het in zijn ogen zien Ik vermoord hem van binnen. Ik reed roekeloos Nu is onze relatie zwak En dat komt allemaal door mij Ik voel me als een crimineel op de vlucht Ik wil dat je me nu pakt Voordat dit instort Ik voel me als een crimineel Haal me eruit Terug naar alleen jij en ik Kun je de waarheid vergeven? Crimineel, crimineel Crimineel, crimineel. Ik kijk om me heen, wat doe ik? Al de verkeerde dingen die ik nastreef Ik brak en keek in je ogen. Ik zag je gezicht en realiseerde me waar ik allemaal mee te maken heb gehad Het duwde me naar de rand. I'm bout to fall jump into nothin' But it stopped me when I see you come running Stal zijn hart en nu kan ik het in zijn ogen zien. I'm killing him inside Ik reed roekeloos. Nu is onze relatie zwak En dat komt allemaal door mij Ik voel me als een crimineel op de vlucht Ik wil dat je me nu pakt Voordat dit instort Ik voel me als een crimineel Haal me eruit Terug naar alleen jij en ik Kun je de waarheid vergeven? Crimineel, crimineel. Crimineel, crimineel. En ik weet niet waar ik sta Pas ik nog wel in jouw plannen Want ik ben veel te lang gevlucht En ik weet niet of je ziet Voor altijd jij en ik Voor wat het waard is, ik hou nog steeds vol Driving recklessly Nu is onze relatie week En dat komt allemaal door mij Ik voel me als een crimineel op de vlucht Ik wil dat je me nu pakt Voordat dit instort Ik voel me als een crimineel Haal me eruit Terug naar alleen jij en ik Kun je de waarheid vergeven? Crimineel, crimineel Crimineel, crimineel