Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie Songtekst: keep on lovin' me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie - keep on lovin' me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep on lovin' me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep on lovin' me .

Origineel

Ah Ah Ah Ah The Dreamer. Ah Ah Ah Ah I'm with my girl Cassie. Ah Ah Ah Ah Ah The American Dreamer. Ah Ah Ah Ah with my girl Cassie. [Cassie]. Every time i turn around i hear something about you, All my girls telling me about the bad things you do, Everybody all up in my loui bag aint talking bout this there talkin bout that.. And they aint guna stop un till break us... in two, But you have my love and i have yours, Let them keep talkin i aint ever leaving baby i believe in you. [Chorus]. There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me,There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me, There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me, There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me. [The Dream]. I'm tired of feeling wrong when i know that were right, why should i give a sh** I'm tired of being nice, See i aint leaving her and she aint leaving me, So get used to it coz its how its gon be, It seems like the whole world know what this is,. If its up to em put there we can fix this, you dont know my love they can't judge us. [Chorus]. There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me,There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me, There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me, There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me. . Just keep on loving me , me me me me me me Just keep on loving me, me me me me ( i love you baby ) me me Just keepin on loving meeee Mwah just keep on loving meeeeeee Mwah meeeeeee Mwah Meeeeee Mwah meeeee take it back to AT yeah. [Chorus]. There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me,There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me, There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me, There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me,. Just keep on loving you, There's nuthin wrong with , There's something wrong with the world, There's nuthin wrong with you, There's something wrong with the world you see, There's nuthin wrong with you or me, There's something wrong with the world you see, there's nothin wrong with you or me there's something wrong with the world,. Ther's something wrong with the world, There's something wrong with the world,There's something wrong with the world eh eh eh eh , There's something wrong with the world, There's something wrong with the world eh eh eh eh eh. There's something wrong with the world!

 

Vertaling

Ah Ah Ah Ah de dromer. Ah Ah Ah Ik ben met mijn meisje Cassie. Ah Ah Ah Ah De Amerikaanse Dromer. Ah Ah Ah met mijn meisje Cassie. [Cassie]. Elke keer als ik me omdraai hoor ik iets over jou, Al mijn meisjes vertellen me over de slechte dingen die je doet, Iedereen in mijn louitas praat niet over dit daar praat over dat.. En ze zullen ons niet stoppen tot ze ons in tweeën breken. Maar jij hebt mijn liefde en ik de jouwe. Laat ze blijven praten, ik ga nooit weg. Ik geloof in je. [Chorus]. Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden. [De Droom]. Ik ben het zat om me fout te voelen terwijl ik weet dat we gelijk hebben. Waarom zou ik er iets om geven. Ik ben het zat om aardig te doen. Ik ga niet bij haar weg en zij niet bij mij. Wen er maar aan want zo zal het zijn. Het lijkt wel of de hele wereld weet wat dit is. Als het aan hen ligt kunnen we dit oplossen. Je kent mijn liefde niet. Zij kunnen ons niet veroordelen. [Chorus]. Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld, blijf gewoon van me houden, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld, blijf gewoon van me houden, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden. . Just keep on loving me , me me me me me me me Just keep on loving me, me me me me ( i love you baby ) me me Just keepin on loving meeee Mwah just keep on loving meeeeee Mwah meeee Mwah meeee Mwah meeee take it back to AT yeah. [Chorus]. There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me,There's nuthin wrong with you, there's nuthin wrong with me, There's something wrong with the world just keep on loving me, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden, Er is niets mis met jou, er is niets mis met mij, Er is iets mis met de wereld blijf gewoon van me houden,. Blijf gewoon van je houden, Er is niks mis met , Er is iets mis met de wereld, Er is niks mis met jou, Er is niks mis met de wereld die je ziet, Er is niks mis met jou of mij, Er is iets mis met de wereld die je ziet, Er is niks mis met jou of mij Er is iets mis met de wereld,. Er is iets mis met de wereld, Er is iets mis met de wereld,Er is iets mis met de wereld eh eh eh , Er is iets mis met de wereld, Er is iets mis met de wereld eh eh eh eh. Er is iets mis met de wereld!