Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie steele Songtekst: broken how much for happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie steele - broken how much for happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van broken how much for happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie steele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie steele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals broken how much for happy .

Origineel

If I had any meaning in this ol big world Can you tell a lost and lonely girl If I was happy for a day I'd risk it all That's why when I'm with I'm not afraid to fall And if you left me, and if you leave me At least I'd have a cherish all the memories I've been having trouble With keeping up this smile I've been having trouble Hurting for quite a while And I'm feeling stupid Cause I did it to me And I'm feeling desperate From being unhappy Why'd you leave me like this? With scars across my heart and on my wrists When I looked in your eyes I didn't know happiness had a price And you take advantage of a simple heartbreak At least you had to love to know how to ache But don't, hesitate to let your feelings be known It's better to love and lose then just be alone And if they left you, and if they leave you At least you know in their heart they will always keep you I've been having trouble With keeping up this smile I've been having trouble Hurting for quite a while And I'm feeling stupid Cause I did it to me And I'm feeling desperate From being unhappy Why'd you leave me like this? With scars across my heart and on my wrists When I looked in your eyes I didn't know happiness had a price I'm feeling broken Scattered pieces on the ground I'm feeling desperate now Can abandoned souls be found I've been having trouble With keeping up this smile I've been having trouble Hurting for quite a while And I'm feeling stupid Cause I did it to me And I'm feeling desperate From being unhappy Why'd you leave me like this? With scars across my heart and on my wrists When I looked in your eyes I didn't know happiness had a price

 

Vertaling

Als ik enige betekenis had in deze grote wereld Kun je een verloren en eenzaam meisje vertellen Als ik een dag gelukkig was, zou ik het allemaal riskeren Daarom ben ik niet bang om te vallen als ik bij ben En als je me verliet, en als je me verlaat Ik zou tenminste alle herinneringen koesteren Ik heb problemen Met het houden van deze glimlach Ik heb problemen Al een tijdje pijn doen En ik voel me dom Omdat ik het mij heb aangedaan En ik voel me wanhopig Van ongelukkig zijn Waarom liet je me zo achter? Met littekens over mijn hart en om mijn polsen Toen ik in je ogen keek Ik wist niet dat geluk een prijs had En je profiteert van een simpel liefdesverdriet Je moest tenminste graag weten hoe je pijn moest doen Maar aarzel niet om uw gevoelens bekend te maken Het is beter om lief te hebben en te verliezen dan alleen te zijn En als ze je hebben verlaten, en als ze je verlaten Je weet tenminste in hun hart dat ze je altijd zullen houden Ik heb problemen Met het houden van deze glimlach Ik heb problemen Al een tijdje pijn doen En ik voel me dom Omdat ik het mij heb aangedaan En ik voel me wanhopig Van ongelukkig zijn Waarom liet je me zo achter? Met littekens over mijn hart en om mijn polsen Toen ik in je ogen keek Ik wist niet dat geluk een prijs had Ik voel me gebroken Verspreide stukken op de grond Ik voel me nu wanhopig Kunnen er verlaten zielen worden gevonden Ik heb problemen Met het houden van deze glimlach Ik heb problemen Al een tijdje pijn doen En ik voel me dom Omdat ik het mij heb aangedaan En ik voel me wanhopig Van ongelukkig zijn Waarom liet je me zo achter? Met littekens over mijn hart en om mijn polsen Toen ik in je ogen keek Ik wist niet dat geluk een prijs had