Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie steele Songtekst: grain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie steele - grain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie steele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie steele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grain .

Origineel

I couldn't breath still can't believe we had to end I had it all and now I'm falling down again guess I act a little crazy but it's cause I'm so crazy about you guess I should have known better so better is what I'm gonna do I'm gonna prove I'm gonna show I'm gonna climb back in your eyes your gonna see your gonna smile your gonna love how good I've be cause I need you baby so let me prove I must admit how hard it hit the morning of waking up and realizing what I've done baby I can make you happy just give me chance you now I can cuz I can't see me without you and I'll never let you cry again I'm prove I'm meant for you I'm gonna write it up in the sky your gonna see your gonna smile your just gonna love how good I've be cause I need you baby so let me through I know it's my fault but I know that you care so give me a chance to be all that I can it's not to late no I'm still your love I'm sorry I love you I refuse to move on I'm gonna prove I'm meant for you I'm gonna write it up in the sky your gonna see your gonna smile your just gonna love how good I've be cause I need you baby I need you baby so let me through.

 

Vertaling

Ik kon niet ademen, ik kan nog steeds niet geloven dat we moesten stoppen. Ik had het allemaal en nu val ik weer naar beneden, denk dat ik een beetje gek doe maar het is omdat ik zo gek op je ben dat ik beter had moeten weten, dus beter is wat ik ga doen Ik ga bewijzen dat ik laat zien dat ik terug in je ogen klim je zult zien dat je gaat glimlachen, je gaat genieten van hoe goed ik ben want ik heb je nodig schat, dus laat me het bewijzen Ik moet toegeven hoe hard het sloeg op de ochtend van wakker worden en beseffen wat ik heb gedaan schat ik kan je gelukkig maken, geef me de kans dat je het nu kan want ik kan me niet zien zonder jou en ik zal je nooit meer laten huilen Ik bewijs dat ik voor jou bedoeld ben, ik schrijf het in de lucht je zult zien dat je gaat glimlachen, je zult het geweldig vinden hoe goed ik ben want ik heb je nodig schatje, dus laat me erdoor Ik weet dat het mijn schuld is, maar ik weet dat het je kan schelen dus geef me een kans om alles te zijn wat ik kan, het is niet te laat nee, ik ben nog steeds je liefde. Sorry, ik hou van je. Ik weiger verder te gaan Ik ga bewijzen dat ik voor jou bedoeld ben, ik schrijf het in de lucht je zult zien dat je gaat glimlachen, je zult het geweldig vinden hoe goed ik ben want ik heb je nodig schatje, ik heb je nodig schatje, dus laat me erdoor.