Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie steele Songtekst: jaded

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie steele - jaded ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jaded? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie steele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie steele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jaded .

Origineel

Isn't it cold outside? When it feel like no ones loving you But I'm watching you And I'll never hold you down And they say That souls can never fade But along the way It seem your shadow was erased Life is jaded, love had faded Let me take you away from here oh Let me kiss you, they won't miss you Let me lift you away from here Aren't you paranoid? When it feels like someone's watching you? But I'm protecting you And you need not be afraid And they said To follow voices in your head And that's where I fed My soul when I was dead Life is jaded, love had faded Let me take you away from here oh Let me kiss you, they won't miss you Let me lift you away from here

 

Vertaling

Is het buiten niet koud? Als het voelt alsof niemand van je houdt Maar ik hou je in de gaten En ik zal je nooit tegenhouden En ze zeggen Dat zielen nooit kunnen vervagen Maar onderweg Het lijkt erop dat je schaduw is gewist Het leven is afgemat, de liefde was vervaagd Laat me je hier weghalen oh Laat me je kussen, ze zullen je niet missen Laat me je hier weghalen Ben jij niet paranoïde? Als het voelt alsof iemand naar je kijkt? Maar ik bescherm je En je hoeft niet bang te zijn En ze zeiden Om stemmen in je hoofd te volgen En dat is waar ik gevoed heb Mijn ziel toen ik dood was Het leven is afgemat, de liefde was vervaagd Laat me je hier weghalen oh Laat me je kussen, ze zullen je niet missen Laat me je hier weghalen