Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie steele Songtekst: mr colson

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie steele - mr colson ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr colson? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie steele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie steele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr colson .

Origineel

Ain't nobody like you I ever met before now Take a normal picture of life and you You mess it around You're just soplicated I wanna figure you out Wanna write you on paper so I can Sing your song by mouth But more than I, you are confused You don't know why you're head's unscrewed Maybe one day you'll unbury the truth 'Fore you get too jaded and then you can't take it I am good for you I know what you like and I like the same things that you do Let me inside you If you just open Then we'd be rollin' in happiness Mr. Colson But let me love you It's all about you Don't care 'bout nobody else Wanna break your mirror down The world is more than yourself You live half your life And you fake the rest I fell for the hero you showed me 'Cause you had past success But more than you, I am confused You never care 'bout when I'm blue Call me your girl And I'll call myself fool But I'll still protect you From what's against you I was good for you I know what you believe I see the same way as you do But you closed me out of you If you just open Then we'd be rollin' in happiness Mr. Colson But let me love you If I can't have it Won't waste my time grabbin' Wrote you down, grab it Never took you for granted I was inspired Yes, I'm pleased with my mind's work I'll sleep when I'm tired 'Cause you started a fire And now I can laugh 'Cause I open and grab Something you'll never have Yeah, now I can laugh I was good for you But it's good thing that I didn't sink for a fool You were just my muse I got so much story, nothing can hold me 'til I find a new man That's broken like Mr. Colson That's broken like Mr. Colson That's broken like Mr. Colson, yeah Why'd you have to break me? Oh, Mr. Colson

 

Vertaling

Niemand zoals jij Ik heb elkaar ooit eerder ontmoet Maak een normale foto van het leven en van jou Je verprutst het Je bent gewoon verslaafd Ik wil je uitzoeken Ik wil je op papier schrijven, zodat ik het kan Zing je lied via de mond Maar meer dan ik ben je in de war Je weet niet waarom je hoofd eraf geschroefd is Misschien ontkracht je ooit de waarheid 'Want je wordt te afgemat en dan kun je het niet aan Ik ben goed voor je Ik weet wat je leuk vindt en ik hou van dezelfde dingen die je doet Laat me binnen in je Als je maar opengaat Dan zouden we blij zijn, meneer Colson Maar laat me van je houden Het gaat allemaal over jou Kan niemand anders schelen Ik wil je spiegel afbreken De wereld is meer dan jezelf Je leeft de helft van je leven En jij doet de rest nep Ik viel voor de held die je me liet zien Omdat je succes in het verleden had Maar meer dan jij, ik ben in de war Het kan je niks schelen als ik blauw ben Noem me je meisje En ik noem mezelf gek Maar ik zal je nog steeds beschermen Van wat tegen je is Ik was goed voor je Ik weet wat je gelooft Ik zie op dezelfde manier als jij Maar je sloot me buiten je Als je maar opengaat Dan zouden we blij zijn, meneer Colson Maar laat me van je houden Als ik het niet kan hebben Verspil mijn tijd niet met grijpen Schreef je vast, pak het Ik heb je nooit als vanzelfsprekend beschouwd ik was geïnspireerd Ja, ik ben blij met het werk van mijn geest Ik slaap als ik moe ben Omdat je een vuur hebt aangestoken En nu kan ik lachen Omdat ik open en grijp Iets wat je nooit zult hebben Ja, nu kan ik lachen Ik was goed voor je Maar het is maar goed dat ik niet voor de gek ben gezonken Je was gewoon mijn muze Ik heb zoveel verhaal, niets kan me tegenhouden totdat ik een nieuwe man vind Dat is kapot zoals meneer Colson Dat is kapot zoals meneer Colson Dat is kapot zoals meneer Colson, ja Waarom moest je me breken? Oh, meneer Colson