Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie steele Songtekst: something sexy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie steele - something sexy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something sexy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie steele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie steele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something sexy .

Origineel

Tell me what you want I'm here to get you off Your hungry eyes undress me, Tell me to sing something sexy Something sexy Get on my lace for you I know my leather will impress you Show you what I can do I'll show you how you make me move 'Cause you make me move Sweat falls down my neck I start to lose my mind When I see, I see Oh, when I see, I see Blood heats in my face I start to go insane When I see, I see Oh, when I see Something Sexy Tell me what you need, What's in your darkest dreams Ask what you want of me I'll be your twisted fantasy I'll be your fantasy Temperature starts to rises Fever of the coolest kind Your hungry eyes undress me Let me show you something sexy Something Sexy Sweat falls down my neck I start to lose my mind When I see, I see Oh, when I see, I see Blood heats in my face I start to go insane When I see, I see Oh, when I see Something sexy When you pour your love on me, And your kiss is all too real I'm tasting something Sweat falls down my neck I start to lose my mind When I see, I see Oh, when I see, I see Blood heats in my face I start to go insane When I see, I see Oh, when I see Something Sexy Sweat falls down my throat I hate what I be When I see, I see Oh, when I see, I see Blood heats in my face I start to go insane When I see, I see Oh, when I see Something Sexy Something Sexy

 

Vertaling

Vertel me wat je wilt Ik ben hier om je vrij te krijgen Je hongerige ogen kleden me uit, Zeg me dat ik iets sexy moet zingen Iets sexy Ga voor je aan mijn kant Ik weet dat mijn leer indruk op je zal maken Laat zien wat ik kan doen Ik zal je laten zien hoe je me laat bewegen Omdat je me laat bewegen Het zweet valt in mijn nek Ik begin gek te worden Als ik zie, zie ik Oh, als ik zie, zie ik Bloed warmt op in mijn gezicht Ik begin gek te worden Als ik zie, zie ik Oh, als ik het zie Iets sexy Vertel me wat je nodig hebt, Wat zit er in je donkerste dromen Vraag wat je van me wilt Ik zal je gekke fantasie zijn Ik zal je fantasie zijn De temperatuur begint te stijgen Koorts van de coolste soort Je hongerige ogen kleden me uit Laat me je iets sexy laten zien Iets sexy Het zweet valt in mijn nek Ik begin gek te worden Als ik zie, zie ik Oh, als ik zie, zie ik Bloed warmt op in mijn gezicht Ik begin gek te worden Als ik zie, zie ik Oh, als ik het zie Iets sexy Wanneer je je liefde op mij giet, En je kus is maar al te echt Ik proef iets Het zweet valt in mijn nek Ik begin gek te worden Als ik zie, zie ik Oh, als ik zie, zie ik Bloed warmt op in mijn gezicht Ik begin gek te worden Als ik zie, zie ik Oh, als ik het zie Iets sexy Het zweet valt in mijn keel Ik haat wat ik ben Als ik zie, zie ik Oh, als ik zie, zie ik Bloed warmt op in mijn gezicht Ik begin gek te worden Als ik zie, zie ik Oh, als ik het zie Iets sexy Iets sexy