Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cassie steele Songtekst: things god cannot explain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cassie steele - things god cannot explain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things god cannot explain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cassie steele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cassie steele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things god cannot explain .

Origineel

A voice inside me cries, but for pleasure Or for pain. A nightmare in disguise, who taunts me with your name. I hear thundering closer, with each beat that my heart makes. The temptation to hold her, is so strong, That I break. I'm not helpless, but I'm spinning. Am I losing me? What we do when heavens rain, Things that God cannot explain. Thunder roars in the skies above, and these just things I can't ignore. While the clouds bleed 'til I'm stained. Things that God cannot explain. How you bruise me with a kiss, While I dangle and I twist. I've crossed another line, Is it wrong to feel this way? But I've left it all behind, beyond the boundaries of my faith. I was told, but I don't know. Is it natural or a sin? As your bodyes in closer, I hold back, Then I give in. I'm not helpless, but I'm spinning. Am I losing me? What we do when heavens rain, Things that God cannot explain. Thunder roars in the skies above, and these just things I can't ignore. While the clouds bleed 'til I'm stained. Things that God cannot explain. How you bruise me with a kiss, While I dangle and I twist When the rain dissapears, will it wash away my fears? Or have you stained me with your kiss? Just a scar left on my wrist? What we do when heavens rain, Things that God cannot explain. Thunder roars in the skies above, and these just things I can't ignore. While the clouds bleed 'til I'm stained. Things that God cannot explain. How you bruise me with a kiss, While I dangle and I twist

 

Vertaling

Een stem in me huilt, maar voor plezier Of voor pijn. Een vermomde nachtmerrie, die me uitdaagt met je naam. Ik hoor dichterbij donderen, met elke slag die mijn hart maakt. De verleiding om haar vast te houden, is zo sterk, Dat ik breek. Ik ben niet hulpeloos, maar ik draai. Ben ik mezelf kwijt? Wat we doen als de hemel regent, Dingen die God niet kan uitleggen. De donder brult boven in de lucht, en deze dingen die ik niet kan negeren. Terwijl de wolken bloeden tot ik gekleurd ben. Dingen die God niet kan uitleggen. Hoe kneep je me met een kus, Terwijl ik bengel en draai. Ik ben een andere grens over Is het verkeerd om je zo te voelen? Maar ik heb het allemaal achter me gelaten, buiten de grenzen van mijn geloof. Mij ??is verteld, maar ik weet het niet. Is het natuurlijk of een zonde? Terwijl je lichaam dichterbij komt, houd ik me in, Dan geef ik toe. Ik ben niet hulpeloos, maar ik draai. Ben ik mezelf kwijt? Wat we doen als de hemel regent, Dingen die God niet kan uitleggen. De donder brult boven in de lucht, en deze dingen die ik niet kan negeren. Terwijl de wolken bloeden tot ik gekleurd ben. Dingen die God niet kan uitleggen. Hoe kneep je me met een kus, Terwijl ik bengel en draai Als de regen verdwijnt, zal het mijn angsten wegspoelen? Of heb je me bevlekt met je kus? Alleen een litteken om mijn pols? Wat we doen als de hemel regent, Dingen die God niet kan uitleggen. De donder brult boven in de lucht, en deze dingen die ik niet kan negeren. Terwijl de wolken bloeden tot ik gekleurd ben. Dingen die God niet kan uitleggen. Hoe kneep je me met een kus, Terwijl ik bengel en draai