Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cast Songtekst: me of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cast - me of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me of me .

Origineel

Give me some time to be me Give me the space that I need Give me a reason to be Give me some time to be I've got to open my eyes to see Give me the air that I breathe Give me the taste that is sweet Feeding a space that's in me Just free me, just free me, just free Out on a ledge can make it Out of my depth can face, face it, face it Livin' this life ain't easy Living with dreams that free, free me, free me So give me the words that fall free Give me the song that I sing Listening hard to hear me Give me some time to be You've got to open your eyes to see Give me the love that I need Show me the light that blinds me Just bring it all closer to me Just free me, so free me, so free Out on a ledge can make it Out of my depth can face, face it, face it Livin' this life ain't easy Living with dreams that free, free me, free me, free I wonder why you're so far away I wonder why you're so far away So far Free... (repeat) As wide as the ocean in me As high as the sky above me As deep as the earth beneath me It's free, it's free, so free Out on a ledge can make it Out of my depth can face, face it, face it Livin' this life ain't easy Living with dreams that free, free me, free me, free As wide as the ocean (free free free free) As high as the sky (free free free free) As deep as the earth (free free free) As wide as the ocean (free free) As deep as the earth (free free) As high as the sky (free free)

 

Vertaling

Geef me wat tijd om mezelf te zijn Geef me de ruimte die ik nodig heb Geef me een reden om te zijn Geef me wat tijd om te zijn Ik moet mijn ogen openen om te zien Geef me de lucht die ik inadem Geef me de smaak die zoet is Voed een ruimte die in me zit Just free me, just free me, just free Out on a richel can make it Uit mijn diepte kan onder ogen zien, onder ogen zien, onder ogen zien Dit leven is niet makkelijk. Leven met dromen die vrij zijn, bevrijd me, bevrijd me Dus geef me de woorden die vrij vallen Geef me het lied dat ik zing Luister hard om me te horen Geef me wat tijd om te zijn Je moet je ogen openen om te zien Geef me de liefde die ik nodig heb Toon me het licht dat me verblindt Breng het allemaal dichter bij mij Bevrijd me, bevrijd me, zo vrij Out on a richel can make it Out of my depth can face, face it, face it Dit leven is niet makkelijk. Leven met dromen die vrij zijn, bevrijd me, bevrijd me, vrij Ik vraag me af waarom je zo ver weg bent Ik vraag me af waarom je zo ver weg bent Zo ver weg Vrij... (herhalen) Zo wijd als de oceaan in mij Zo hoog als de hemel boven me Zo diep als de aarde onder mij Het is vrij, het is vrij, zo vrij Out on a richel can make it Out of my depth can face, face it, face it Dit leven is niet makkelijk. Leven met dromen die vrij zijn, bevrijd me, bevrijd me, vrij Zo wijd als de oceaan (free free free free) Zo hoog als de hemel (free free free free) Zo diep als de aarde (gratis gratis gratis) Zo wijd als de oceaan (gratis gratis) Zo diep als de aarde (gratis gratis) Zo hoog als de hemel (gratis gratis)