Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: casting crowns Songtekst: my own worst enemy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: casting crowns - my own worst enemy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my own worst enemy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van casting crowns! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van casting crowns en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my own worst enemy .

Origineel

[Chorus] God, help me get away Break the chains and set me free From the other side of me I am my own worst enemy [Verse 1] I caught a glimpse in my rearview mirror Of an old familiar face Blurry image coming in clearer Of a past I can’t erase I could’ve sworn I put him in the ground But looks like he’s found his way out [Chorus] God, help me get away Break the chains and set me free From the other side of me I can’t fight this fight alone I’ll never make it on my own Lord Jesus, rescue me From my own worst enemy [Verse 2] I’ll take a step and it’s right behind me Always fighting for control There’s a war that’s raging inside me I feel the battle for my soul It’s like my shadow is dragging me around And You are my only way out [Chorus] [Verse 3] Lord, help me feed the life I’m trying to live And starve the life I’m trying to leave Help me believe the old is dead and gone And I am a new creation [Chorus] God, help me get away Break the chains and set me free From the other side of me I can’t fight this fight alone I’ll never make it on my own Lord Jesus, rescue me From my own worst enemy[x2]

 

Vertaling

[refrein] God, help me weg te komen Breek de ketenen en bevrijd me Van de andere kant van mij Ik ben mijn eigen ergste vijand [Verse 1] Ik ving een glimp op in mijn achteruitkijkspiegel Van een oud bekend gezicht Een wazig beeld dat duidelijker wordt Van een verleden dat ik niet kan uitwissen I could've sworn I put him in the ground Maar het lijkt erop dat hij zijn weg naar buiten heeft gevonden [refrein] God, help me hier weg te komen Breek de ketenen en bevrijd me Van de andere kant van mij Ik kan dit gevecht niet alleen aan Ik zal het nooit alleen redden Here Jezus, red me Van mijn eigen ergste vijand [Verse 2] Ik neem een stap en het is vlak achter me Altijd vechtend voor controle Er woedt een oorlog in mij Ik voel de strijd om mijn ziel It's like my shadow is dragging me around En jij bent mijn enige uitweg [Chorus] [Vers 3] Heer, help me het leven te voeden dat ik probeer te leven En verhonger het leven dat ik probeer te verlaten Help me te geloven dat het oude dood en weg is En dat ik een nieuwe schepping ben [Chorus] God, help me weg te komen Breek de ketenen en bevrijd me Van de andere kant van mij Ik kan dit gevecht niet alleen aan Ik zal het nooit alleen redden Here Jezus, red mij Van mijn eigen ergste vijand