Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cat power Songtekst: don’t explain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cat power - don’t explain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t explain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cat power! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cat power en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t explain .

Origineel

Hush now, don't explain You're the cause of all my trouble and pain Unless you're mine Don't explain My love, my love, my love, don't explain There is nothing within me now to gain You know that I love you, but look at what lovin' has done All my thoughts were real and so sincere I was so completely yours I know I hear folks ch-ch-ch-ch-ch-ch-ch-chatter And I know you cheat Right or wrong, right now it doesn't matter You're here with me, sit down, have a seat It's your turn to feel the pain It's your turn to weep Don't explain Hush now, don't explain There is nothing within me now to gain I'm gonna escape out your steel Don't explain Don't explain

 

Vertaling

Zwijg nu, leg het niet uit Jij bent de oorzaak van al mijn problemen en pijn Tenzij je van mij bent Leg het niet uit Mijn liefste, mijn liefste, mijn liefste, leg het niet uit Er valt nu niets meer in mij te winnen Je weet dat ik van je hou, maar kijk naar wat liefde heeft gedaan Al mijn gedachten waren echt en zo oprecht Ik was zo helemaal van jou Ik weet dat ik mensen hoor ch-ch-ch-ch-ch-ch-ch-ch praten En ik weet dat je vals speelt Goed of fout, op dit moment maakt het niet uit Je bent hier bij mij, ga zitten, neem plaats Het is jouw beurt om de pijn te voelen Het is jouw beurt om te wenen Leg het niet uit. Stil nu, leg het niet uit Er is niets meer in mij te winnen Ik ga ontsnappen uit je staal Leg het niet uit. Leg het niet uit.