Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cat power Songtekst: i do believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cat power - i do believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i do believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cat power! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cat power en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i do believe .

Origineel

Oh I do believe In all the the things you say What comes is better Than what came before You'd better run, run run, run run To me Better come, come come, come come To me Better run, run run, run run To me Better come Oh I do believe In all the things you say What comes is better Than what came before You'd better run, run run, run run To me You'd better run, run run, run run To me Better come, come come, come come To me Better come

 

Vertaling

Oh ik geloof In al de dingen die je zegt Wat komt is beter Than what came before Je kunt beter rennen, rennen, rennen naar mij Beter kom, kom, kom naar mij Beter lopen, lopen lopen, lopen lopen Naar mij Beter komen Oh ik geloof In al de dingen die je zegt Wat komt is beter Than what came before Je kunt beter rennen, rennen, rennen naar mij Je kunt beter gaan rennen, rennen, rennen naar mij Beter kom, kom, kom kom Naar mij Beter komen