Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cat stevens Songtekst: here comes my wife

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cat stevens - here comes my wife ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here comes my wife? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cat stevens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cat stevens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here comes my wife .

Origineel

Well here comes my wife. and that's the story of my life. she haunts me though she don't want me. She follows badly in disguise. but it's not hard to recognize her 'cause she's cryin'. She looks like dyin' on me. Her father's rich, I think a millionaire. but money doesn't make him better. it just makes him better to be there. So, you can tell him that its quite alright with me. no no, it's quite alright with me. Well here comes my wife. and that's the story of my life. she haunts me though she don't want me. She follows badly in disguise. but it's not hard to recognize her 'cause she's cryin'. she looks like dyin' on me. See that shadow dancin' on the floor. She's coming up behind me. How I'd love to tell her she's a bore,. but I tell her that it's quite alright, no no, it's quite alright with me. Well here comes my wife. and that's the story of my life. she haunts me though she don't want me. She follows badly in disguise. but it's not hard to recognize her 'cause she's cryin'. she looks like dyin' on me......

 

Vertaling

Daar komt mijn vrouw. En dat is het verhaal van mijn leven. Ze achtervolgt me hoewel ze me niet wil. Ze volgt me slecht in vermomming. Maar het is niet moeilijk haar te herkennen, want ze huilt. Ze ziet eruit alsof ze op mij sterft. Haar vader is rijk, ik denk een miljonair. maar geld maakt hem niet beter. het maakt hem alleen beter om daar te zijn. Zeg hem maar dat ik het goed vind. Nee, ik vind het goed. Hier komt mijn vrouw en dat is het verhaal van mijn leven. Ze achtervolgt me hoewel ze me niet wil. Ze volgt me slecht in vermomming. Maar het is niet moeilijk haar te herkennen want ze huilt. Ze ziet eruit alsof ze op me sterft. Zie je die schaduw dansen op de vloer. Ze komt achter me staan. Ik zou haar graag vertellen dat ze een zeur is, maar ik zeg haar dat het goed is, nee nee, het is goed met mij. Daar komt mijn vrouw, en dat is het verhaal van mijn leven. Ze achtervolgt me hoewel ze me niet wil. Ze volgt me slecht in vermomming. Maar het is niet moeilijk haar te herkennen, want ze huilt. Ze ziet eruit alsof ze op me sterft.