Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cat stevens Songtekst: i love my dog

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cat stevens - i love my dog ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love my dog? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cat stevens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cat stevens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love my dog .

Origineel

I love my dog as much as I love you. But you may fade, my dog will always come through.. All he asks from me is the food to give him strength. All he ever needs is love and that he knows he'll get. So, I love my dog as much as I love you. But you may fade, my dog will always come through.. All the pay I need comes shining through his eyes. I don't need no cold water to make me realize that. I love my dog as much as I love you. But you may fade, my dog will always come through.. Na, na, na, na, na, na, nana.... I love my dog as much as I love you. But you may fade, my dog will always come through.. Na, na, na, na, na, na, nana.... I love my dog, Baby, I love my dog. Na, na, na....

 

Vertaling

Ik hou net zoveel van mijn hond als van jou. Maar jij mag vervagen, mijn hond zal altijd doorkomen... Alles wat hij van me vraagt is het eten om hem kracht te geven. Alles wat hij nodig heeft is liefde en hij weet dat hij dat zal krijgen. Dus, ik hou van mijn hond net zoveel als ik van jou hou. Maar jij mag vervagen, mijn hond zal altijd doorkomen... Al het loon dat ik nodig heb komt door zijn ogen. Ik heb geen koud water nodig om me dat te laten realiseren. Ik hou net zoveel van mijn hond als van jou. Maar jij mag vervagen, mijn hond zal er altijd doorkomen... Na, na, na, na, na, na, nana.... Ik hou van mijn hond, net zoveel als ik van jou hou. Maar jij mag vervagen, mijn hond zal er altijd doorkomen... Na, na, na, na, na, na, nana.... Ik hou van mijn hond, Baby, Ik hou van mijn hond. Na, na, na....