Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cat stevens Songtekst: later

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cat stevens - later ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van later? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cat stevens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cat stevens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals later .

Origineel

Later,. I want to talk it out with you. Try to get my message through. That's not all I want to do. Later. Later,. I want to feel your body close. From your head down to your toes. Maybe help you fold your clothes. Later. I want to spread the news, don't want to soft soap you. We're meant to live and love together girl . . Oh babe. There's nothing I can do, oh darling. I love you. There's no way you can stay home, alone, babe. Later. I want to talk it out with you. Try to get my message through. That's not all I want to do. Later.

 

Vertaling

Tot later. Ik wil het met je uitpraten. Proberen mijn boodschap over te brengen. Dat is niet alles wat ik wil doen. Later. Later. Ik wil je lichaam dicht tegen me aan voelen. Van je hoofd tot je tenen. Misschien je helpen je kleren op te vouwen. Later. Ik wil het nieuws verspreiden. Ik wil je niet inzepen. We zijn voorbestemd om samen te leven en lief te hebben, meisje... Oh schat. Er is niets wat ik kan doen, schat. Ik hou van je. Je kunt echt niet alleen thuis blijven, schat. Later. Ik wil het met je uitpraten. Probeer mijn boodschap over te brengen. Dat is niet alles wat ik wil doen. Later.