Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cat stevens Songtekst: lilywhite

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cat stevens - lilywhite ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lilywhite? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cat stevens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cat stevens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lilywhite .

Origineel

Back up on the mended road. I pause. taking time to check the dial. And the Lilywhite. I never knew her name. But she'll be passing my way sometime again.. I raise my hand and touch the wheel. of change. taking time to check the dial. Thank the Lilywhite. I never knew her name. But she'll be passing my way sometime again..

 

Vertaling

Terug op de herstelde weg. Ik pauzeer. Ik neem de tijd om de wijzerplaat te controleren. En de Lilywhite. Ik heb haar naam nooit geweten. Maar ze zal nog wel eens mijn kant op komen... Ik steek mijn hand op en raak het stuur aan. Ik neem de tijd om de wijzerplaat te controleren. Bedank de Leliewitte. Ik heb haar naam nooit gekend. Maar ze zal nog wel eens mijn kant op komen...