Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cat stevens Songtekst: the wind (live)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cat stevens - the wind (live) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the wind (live)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cat stevens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cat stevens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the wind (live) .

Origineel

I listen to the Wind To the wind of my soul Where I'll end up well, I think Only God really Knows I've sat upon the setting sun But never never never I never wanted water once No never never never I listen to my words But they fall far below I let my music take me Where my heart wants to go I've swam upon the devil's lake But never never never I'll never make the same mistake No never never never

 

Vertaling

Ik luister naar de wind Naar de wind van mijn ziel Waar ik goed zal eindigen, denk ik Alleen God weet het echt Ik heb gezeten bij de ondergaande zon Maar nooit nooit nooit Ik wilde nooit eens water Nee nooit nooit nooit Ik luister naar mijn woorden Maar ze vallen ver naar beneden Ik laat mijn muziek me brengen Waar mijn hart naar toe wil Ik heb gezwommen op het meer van de duivel Maar nooit nooit nooit Ik zal nooit meer dezelfde fout maken Nee nooit nooit nooit