Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: catch 22 Songtekst: etched in a sorrowful scream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: catch 22 - etched in a sorrowful scream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van etched in a sorrowful scream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van catch 22! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van catch 22 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals etched in a sorrowful scream .

Origineel

[ T.J. BERRY ] 1 A.M. AND ALL AIN'T WELL JUST GOES TO SHOW LORD YOU JUST CANT TELL I NEED SOMEONE TO EASE MY PAIN SOOTHE MY SOUL AND ERASE YOUR NAME I SEE YOUR FACE LOOKIN BACK AT ME I GUESS I'LL SEE IT ENDLESSLY [ CHORUS ] IF I CRY WOULD YOU WIPE AWAY MY TEARS? IF I STUMBLE WOULD YOU BREAK MY FALL? IF I"M SCARED WOULD YOU TAKE AWAY MY FEARS? IF I SCREAM WOULD YOU HEAR ME CALL? 3 A.M. AND ALL AINT WELL JUST GOES TO SHOW LORD YOU JUST CANT TELL I"M SITTING HERE IN A SILENT STARE AND REACHING OUT TO EMPTY AIR I SEE THE WAY ITS GONNA BE ETCHED INSIDE A SORROWFUL SCREAM [ CHORUS ] ITS ME AGAIN AND I STILL AINT WELL JUST GOES TO SHOW LORD YOU JUST CANT TELL I"M SITTING HERE IN THIS ANGRY CHAIR STILL REACHING OUT TO EMPTY AIR I SEE THE WAY ITS GONNA BE ETCHED INSIDE A SORROWFUL SCREAM

 

Vertaling

1 UUR 'S NACHTS 1 A.M. AND ALL AIN'T WELL ZO ZIE JE MAAR WEER, HEER, DAT JE HET GEWOON NIET WEET. IK HEB IEMAND NODIG DIE MIJN PIJN VERZACHT. MIJN ZIEL KALMEERT EN JE NAAM UITWIST IK ZIE JE GEZICHT NAAR ME TERUGKIJKEN IK DENK DAT IK HET EINDELOOS ZAL ZIEN. [CHORUS] ALS IK HUIL, WIL JE DAN MIJN TRANEN WEGVEGEN? ALS IK STRUIKEL, WIL JIJ DAN MIJN VAL BREKEN? ALS IK BANG BEN, NEEM JE DAN MIJN ANGSTEN WEG? ALS IK SCHREEUW, HOOR JE ME DAN ROEPEN? 3 UUR 'S NACHTS EN ALLES IS NIET GOED. ZO ZIE JE MAAR WEER, HEER, DAT JE HET GEWOON NIET WEET. IK ZIT HIER IN EEN STILLE BLIK EN REIK UIT NAAR LEGE LUCHT. I SEE THE WAY IT GONNA BE GEËTST IN EEN DROEVIGE SCHREEUW [CHORUS] IK BEN HET WEER EN IK VOEL ME NOG STEEDS NIET GOED. ZO ZIE JE MAAR, HEER, JE KUNT HET GEWOON NIET ZEGGEN. IK ZIT HIER IN DEZE BOZE STOEL NOG STEEDS REIKEND NAAR LEGE LUCHT. IK ZIE HOE HET ZAL ZIJN. GEËTST IN EEN DROEVIGE SCHREEUW