Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: catch 22 Songtekst: rocky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: catch 22 - rocky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rocky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van catch 22! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van catch 22 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rocky .

Origineel

Please go away won't you leave me alone I'm just so drunk and miserable You started with me You started with me Please go away won't you leave me alone I'm just so drunk and miserable You started with me You started with me What's it gonna be What're you gonna say to set it all off It doesn't take much these days, my dear You started with me You started with me It started with you You started with me It started with you It ends with me Wait and see Hey look what's that sound Everybody look who's going down It started with you It started with you You're so quick to forget everything that was said Over and over again in my head It started with you It started with you It started with you You started with me It started with you It started with you It ends with me, wait and see Things could have been easier If it was all so much slower Don't you think? You think too much And you know too much I'm gonna have to kill you now Take all your letters and postcards and pictures And burn them and flush 'em Forget it! I've forgotten it! I'll see you in Hell! Reiterating Don't blame the obvious Throw me a curve Be spontaneous Reiterating Don't blame the obvious Throw me a curve Be spontaneous I don't want to play this game Go home I don't want to play this game Go home I don't want to play this game Go home I don't want to play this game Go home

 

Vertaling

Ga alsjeblieft weg, wil je me niet met rust laten? Ik ben gewoon zo dronken en ellendig Jij bent met mij begonnen Jij begon met mij Ga alsjeblieft weg, wil je me niet met rust laten Ik ben gewoon zo dronken en ellendig Jij begon met mij Jij begon met mij Wat zal het zijn? Wat ga je zeggen om het allemaal te laten beginnen? Daar is tegenwoordig niet veel voor nodig, liefje Jij begon met mij Jij begon met mij Het begon met jou Jij begon met mij Het begon met jou Het eindigt met mij Wacht en zie Hey kijk wat is dat geluid Iedereen kijk wie er neergaat Het begon met jou Het begon met jou. Je bent zo snel om alles te vergeten wat er gezegd is. Keer op keer in mijn hoofd Het begon met jou Het begon met jou Het begon met jou Jij begon met mij Het begon met jou Het begon met jou Het eindigt met mij, wacht en zie Het had makkelijker kunnen zijn Als het allemaal zo veel langzamer was Denk je niet? Je denkt te veel. En je weet te veel. Ik zal je nu moeten vermoorden. Neem al je brieven, kaarten en foto's En verbrand ze en spoel ze door. Vergeet het. Ik ben het vergeten! Ik zie je in de hel! Herhaling van Geef niet de schuld aan het voor de hand liggende Gooi me een curve Wees spontaan. Herhaling: Geef niet de schuld aan het voor de hand liggende Gooi me een curve Wees spontaan Ik wil dit spel niet spelen. Ga naar huis. Ik wil dit spel niet spelen Ga naar huis. Ik wil dit spel niet spelen Ga naar huis Ik wil dit spel niet spelen Ga naar huis.