Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: catch side Songtekst: outros caminhos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: catch side - outros caminhos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van outros caminhos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van catch side! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van catch side en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals outros caminhos .

Origineel

Confesso que não esqueço. do dia em que eu te conheci. Toda metidinha, andando,. conseguiu me distrair. Te disse oi,. mas você não respondeu. Devia estar se perguntando. quem era eu. Eu nunca sei o que falar. nessas horas em que. tudo parece mudar. Você podia estar aqui. Mas não está. Refrão:. Já que não vai voltar. melhor deixar pra lá e continuar. Outros Caminhos pra buscar. e me firmar no meu lugar. Caamila ;*

 

Vertaling

Ik moet toegeven, ik ben de dag nog niet vergeten dat ik je ontmoette. Je was zo nieuwsgierig, rondlopen, je slaagde erin om me af te leiden. Ik zei hallo, maar je antwoordde niet. Je moet je hebben afgevraagd wie ik was. Ik weet nooit wat ik moet zeggen als alles lijkt te veranderen. Je zou hier kunnen zijn. Maar dat ben je niet. Refrein. Aangezien je niet terugkomt, is het beter om het los te laten en verder te gaan. Andere manieren om mijn plaats te zoeken en vast te houden. Caamila ;*