Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: catman cohen Songtekst: fade into you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: catman cohen - fade into you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fade into you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van catman cohen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van catman cohen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fade into you .

Origineel

I want to hold the hand inside you I want to take a breath that's true I look to you and I see nothing I look to you to see the truth You live your life You go in shadows You'll come apart and you'll go blind Some kind of light into your darkness Colors your eyes with what's not there. Fade into you Strange you never knew Fade into you I think it's strange you never knew A stranger's light comes on slowly A stranger's heart without a home You put your hands into your head And then smiles cover your heart Fade into you Strange you never knew Fade into you I think it's strange you never knew Cannot breathe Without you Cannot see Without you You're my light I need you You're my Truth I need you You're my heart I need you I'm just a shadow Without you Love I love you.

 

Vertaling

Ik wil de hand in je vasthouden Ik wil een ademteug die waar is Ik kijk naar je en ik zie niets Ik kijk naar jou om de waarheid te zien Jij leeft je leven Je gaat in schaduwen Je valt uiteen en je wordt blind Een soort licht in je duisternis Kleurt je ogen met wat er niet is. Vervaagt in jou Vreemd dat je nooit gekend hebt Vervaagt in jou Ik denk dat het vreemd is dat je het nooit hebt geweten. Het licht van een vreemdeling gaat langzaam aan Het hart van een vreemdeling zonder thuis Je stopt je handen in je hoofd En dan bedekt een glimlach je hart Vervaag in jou Vreemd dat je nooit gekend hebt Fade into you Ik vind het vreemd dat je het nooit hebt geweten Kan niet ademen Zonder jou Kan niet zien zonder jou ben jij mijn licht Ik heb je nodig Jij bent mijn waarheid Ik heb je nodig Jij bent mijn hart Ik heb je nodig Ik ben slechts een schaduw zonder jou Liefde Ik hou van jou.