Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cattivi pensieri Songtekst: dolore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cattivi pensieri - dolore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dolore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cattivi pensieri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cattivi pensieri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dolore .

Origineel

Che male che fa meno male che va se non passa pero' va che faccia che ho... dolore... Sto seduta non stop Sono in stato di shock se non ho liberta' vivo in cattivita'... dolore... E la dolce meta' guarda un po' che mi fa fa l'animale e se ne va e la felicita' dimmi chi me la da sara' la grande novita' dolore...vita...dolore... Che male che fai mi dividi a meta' non mi piaci perche' mi fa schifo con te...dolore Vado avanti anche se non hai pieta' di me se ti dico di no perdo troppo lo so...dolore... E la sporca meta' guarda un po' che mi fa fa l'animale e se ne va e la felicita' dimmi chi me la da sara' la grande novita' Ahi Ahi che male che fai perdo un kilo di me batto i pugni perche' non sto bene con te... dolore...vita... Ma ci sara' qualcosa nella vita che non fa male e che non e' in salita amore..... Ma ci sara' qualcosa che da vita che fa capire che non e' finita...no... Che male che fa meno male che va se non passa pero' va che faccia che ho... dolore...vita... Sto seduta non stop Sono in stato di shock se non ho liberta' vivo in cattivita'... dolore... E la sporca meta' guarda un po' che mi fa fa l'animale e se ne va e la felicita' dimmi chi me la da sara' la grande novita' Ahi dolore...vita...dolore...vita... Ma ci sara' qualcosa nella vita...

 

Vertaling

Dat doet pijn. Ik ben blij dat je gaat. Als het niet weggaat Mijn gezicht doet pijn... pijn... Ik zit non-stop. Ik ben in een staat van shock Als ik geen vrijheid heb Ik leef in gevangenschap... Pijn... En mijn betere helft Kijk wat ze me aandoet Ze is een beest en ze is weg. En geluk Wie gaat het aan mij geven zal het grote nieuws zijn Pijn... leven... pijn... Het doet zo'n pijn. Je hebt me in tweeën gespleten Ik mag je niet omdat Ik walg van je... pijn Ik ga door, ook al heb je geen medelijden met me... Als ik nee zeg... Ik verlies te veel, ik weet het... pijn... En de vuile helft. Kijk wat de vuile helft met me doet. Hij is gewoon een beest. En geluk Zeg me wie het aan mij zal geven. Dat is het grote nieuws Auw, dat doet pijn! Ik verlies een kilo van mezelf Ik sla met mijn vuisten omdat ik me niet goed voel bij jou... pijn... leven... Maar er moet iets in het leven zijn Dat doet geen pijn en is niet bergop love..... Maar er zal iets in het leven zijn Dat laat je weten dat het nog niet voorbij is... nee... Hoe het pijn doet Het doet veel pijn. Als het niet weggaat Wat een gezicht heb ik... pijn... leven... Ik zit non-stop. Ik ben in een staat van shock Als ik geen vrijheid heb leef ik in gevangenschap.... Pijn... En de vuile helft Kijk wat hij me aandoet Hij is een beest en hij is weg. En geluk Zeg me wie het aan mij zal geven Dat is het goede nieuws. Pijn... leven... pijn... leven... Maar er zal iets in het leven zijn...