Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caught in the act Songtekst: best friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caught in the act - best friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van best friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caught in the act! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caught in the act en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals best friend .

Origineel

I want to be your I want to be your I want to be your I want to be your best friend Giving love is easy to do Especially when you're giving love to somebody new You want to take it slow A step at a time Being friends together For the rest of our lives All of the times you wanted someone to turn to And somewhere that you belong I'd like to try to give you The love that you need I want to be your best friend Give you love, happiness, everything I want to hold you I can't pretend To be cool when all I want to do is I want to be your best friend Standing here with you next to me Living all our ever after happily I want the world to know How much I care Sharing love and tenderness Everywhere all of the time You wanted someone to turn to And somewhere that you belong I'd like to try to give you

 

Vertaling

Ik wil je zijn, ik wil je zijn Ik wil je zijn, ik wil je beste vriend zijn Liefde geven is gemakkelijk te doen Vooral als je liefde geeft een nieuw iemand Je wilt het rustig aan doen Stap voor stap Samen vrienden zijn voor de rest van ons leven Al die keren wilde je dat iemand zich wendde En ergens waar je thuishoort Ik wil je proberen te geven De liefde die je nodig hebt ik wil je beste vriend zijn Geef je liefde, geluk, alles Ik wil je vasthouden, ik kan niet doen alsof Om cool te zijn als ik alleen maar wil doen ik wil je beste vriend zijn Ik sta hier naast je Al ons leven lang en gelukkig leven Ik wil dat de wereld het weet Hoeveel kan het mij schelen Liefde en tederheid delen Overal de hele tijd Je wilde dat iemand zich wendde En ergens waar je thuishoort Ik wil je proberen te geven