Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: caught in the act Songtekst: don t walk away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: caught in the act - don t walk away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t walk away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van caught in the act! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van caught in the act en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t walk away .

Origineel

I tought I'd never find a way To let you know how much I care Our love grew Stronger every day But I just can't Always be there One thing you got to know girl You're all I need in this world.... Don't walk away from me I love you endlessly I want to share my love Always and forever Don't walk away from me I nedd you can't you see You'il never find Another love like mine I tried so hard To understand You need some time To work things out But girk I want you back again Why don't you stop And turn around Follow your inuition Just think of who you're missing..... Don't walk away from me I love you endlessly I want to share my love Always and forever Don't walk away from me I nedd you can't you see You'il never find Another love like mine

 

Vertaling

Ik dacht dat ik nooit een manier zou vinden Om je te laten weten hoeveel ik om je geef Onze liefde groeide Elke dag sterker Maar ik kan het gewoon niet Er altijd zijn Eén ding heb je leren kennen meisje Jullie zijn allemaal Ik heb in deze wereld nodig ... Loop niet van me weg ik houd oneindig veel van je Ik wil mijn liefde delen Voor altijd Loop niet van me weg Ik zei dat je het niet kunt zien Je zult het nooit vinden Een andere liefde zoals de mijne ik heb het zo hard geprobeerd Begrijpen Je hebt wat tijd nodig Om dingen uit te werken Maar girk ik wil je weer terug Waarom stop je niet En draai je om Volg je intuïtie Denk maar aan wie je mist ..... Loop niet van me weg ik houd oneindig veel van je Ik wil mijn liefde delen Voor altijd Loop niet van me weg Ik zei dat je het niet kunt zien Je zult het nooit vinden Een andere liefde zoals de mijne