Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: causes Songtekst: teach me how to dance with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: causes - teach me how to dance with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teach me how to dance with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van causes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van causes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teach me how to dance with you .

Origineel

Chrome my mind Cauterize this feeling You're my kind My something to believe in Teach me how to dance with you Teach me how to love Teach me how to dance with you, oh Teach me how to love On whose side Will you find me hiding I'm fortified For a battle I've been fighting So give me everything you've got If it helps to stop the rot I'll take anything you've got Or could you help me feel your pulse Find the truth in all this false Could you help me fight them off Teach me how to dance with you, oh Teach me how to love Teach me how to dance with you, oh Teach me how to love Teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to love (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to love (teach me how, oh, teach me how, oh) So give me what you've got, because I want it all, want it all Give me what you've got, because I want it all I'm a little jaded since this fire faded, I'm unpredictable Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to love (teach me how, oh, teach me how, oh) Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to love (teach me how, oh, teach me how, oh) Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to love (teach me how, oh, teach me how, oh) Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to love (teach me how, oh, teach me how, oh)

 

Vertaling

Chroom mijn geest Brand dit gevoel dicht Jij bent mijn soort Mijn iets om in te geloven Leer me hoe ik met je moet dansen Leer me hoe ik moet liefhebben Leer me hoe ik met je moet dansen, oh Leer mij lief te hebben Aan wiens zijde Zal je me verstopt vinden Ik ben versterkt Voor een strijd die ik heb gestreden Dus geef me alles wat je hebt Als het helpt om het rotten te stoppen Ik neem alles wat je hebt Of kun je me helpen je hartslag te voelen Vind de waarheid in al dit valse Kun je me helpen ze af te weren Leer me hoe ik met je moet dansen, oh Leer mij lief te hebben Leer mij hoe ik met jou moet dansen, oh Leer mij hoe ik moet liefhebben Teach me how to dance with you, oh (leer mij hoe, oh, leer mij hoe, oh) Leer mij hoe lief te hebben (leer mij hoe, oh, leer mij hoe, oh) Leer mij hoe ik met jou moet dansen, oh (leer mij hoe, oh, leer mij hoe, oh) Teach me how to love (leer het me, oh, leer het me, oh) Dus geef me wat je hebt, want ik wil het allemaal, wil het allemaal Geef me wat je hebt, want ik wil het allemaal Ik ben een beetje afgestompt sinds dit vuur is gedoofd, ik ben onvoorspelbaar Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Teach me how to love (leer me hoe, oh, leer me hoe, oh) Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Leer me hoe lief te hebben (leer me hoe, oh, leer me hoe, oh) Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Leer me hoe lief te hebben (leer me hoe, oh, leer me hoe, oh) Just teach me how to dance with you, oh (teach me how, oh, teach me how, oh) Leer mij hoe lief te hebben (leer mij hoe, oh, leer mij hoe, oh)