Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cauterize Songtekst: dare you to scream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cauterize - dare you to scream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dare you to scream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cauterize! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cauterize en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dare you to scream .

Origineel

Pour another drink for me I like it better when I'm numb Something's gotta give These conversations make me dumb You look so good when your scared It turns me on when you fear for your life I couldn't love you any better You've turned me into a killer And I'm sorry but you're all outta luck tonight Baby your time is up Something's gotta hold of me, doesn't want you to breathe Stands over YOU and watch you BLEED, I'll be the last thing you see Go ahead I dare you to scream The words can live with me Pleading wont take you anywhere Decided not to care Don't waste another breathe on me Your gonna need every one Don't waste your time with this Your dying moments almost done There is no time for last words Your life should be flashing right about now I couldn't love you any better You've turned me into a killer And im sorry but you're all outta luck tonight Baby your time is up Something's gotta hold of me, doesn't want you to breathe Stands over you and watch you BLEED, I'll be the last thing you see Go ahead I dare you to scream The words can live with me Pleading wont take you anywhere Decided not to care I've decided not to care I've decided not to care I've decided not to care Like Romeo and Juliet were dying in the end We never loved each other, at least I never did And if you did you had a sick way of showing it Star crossed lovers and the blackest of skies Had a dream about the 2 of us, one of us died I'm sorry you had to die like this tonight I couldn't love you any better (I couldn't love you any better) You've turned me into a killer (You've turned me into a killer) And I'm sorry but you're all outta luck tonight You're all outta luck tonight Baby your time is up Something's gotta hold of me, DOESN'T WANT you to breathe Stands over you and watch you BLEED, I'll be the last thing you see Go ahead I dare you to scream The words can live with me Pleading wont take you anywhere I've decided not to care

 

Vertaling

Schenk nog een drankje voor me in Ik vind het fijner als ik verdoofd ben Something's gotta give Deze gesprekken maken me dom Je ziet er zo goed uit als je bang bent Het windt me op als je vreest voor je leven Ik zou niet meer van je kunnen houden Je hebt me in een moordenaar veranderd En het spijt me maar je hebt geen geluk vanavond Schatje je tijd is om Iets heeft me in zijn greep, wil niet dat je ademt Staat over je heen en kijkt hoe je bloedt, ik zal het laatste zijn wat je ziet Ga je gang ik daag je uit te schreeuwen De woorden kunnen met mij leven Pleiten zal je nergens brengen Ik heb besloten dat het me niet kan schelen. Verspil geen adem meer aan mij Je zult ze allemaal nodig hebben Verspil je tijd niet met dit Je sterfmomenten zijn bijna voorbij Er is geen tijd voor laatste woorden Je leven zou nu moeten flitsen Ik zou niet meer van je kunnen houden Je hebt me in een moordenaar veranderd En het spijt me maar je hebt geen geluk vanavond Schatje je tijd is op Something's gotta hold of me, doesn't want you to breathe Staat over je heen en kijkt hoe je bloedt, ik zal het laatste zijn wat je ziet Ga je gang, ik daag je uit om te schreeuwen De woorden kunnen met mij leven Pleiten zal je nergens brengen Ik heb besloten me er niets van aan te trekken. Ik heb besloten me er niets van aan te trekken Ik heb besloten me er niets van aan te trekken Ik heb besloten dat het me niet kan schelen. Zoals Romeo en Julia op het einde stierven We hebben nooit van elkaar gehouden, althans ik niet En als je dat wel deed had je een zieke manier om het te laten zien Star crossed lovers and the blackest of skies Had a dream about the 2 of us, one of us died Het spijt me dat je vanavond zo moest sterven. I couldn't love you any better (I couldn't love you any better) You've turned me into a killer (Je hebt een moordenaar van me gemaakt) And I'm sorry but you're all outta luck tonight Je hebt geen geluk vanavond Baby your time is up Something's gotta hold of me, DOESN't want you to breathe Ik sta over je heen en kijk hoe je bloedt. Ik zal het laatste zijn wat je ziet. Ga je gang, ik daag je uit om te schreeuwen De woorden kunnen met mij leven Pleiten zal je nergens brengen I've decided not to care