Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cazuza Songtekst: bilhetinho azul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cazuza - bilhetinho azul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bilhetinho azul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cazuza! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cazuza en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bilhetinho azul .

Origineel

Hoje eu acordei com sono e sem vontade de acordar. o meu amor foi embora e só deixou pra mim. um bilhetinho todo azul com seus garranchos. Que dizia assim "Chuchu vou me mandar!". é eu vou pra Bahia (pra bahia) talvez volte qualquer dia. o certo é que eu tô vivendo eu tô tentando Uuu!!!. Nosso amor, foi um engano. Hoje eu acordei com sono e sem vontade de acordar. como pode alguém ser tão demente, porra louca. inconsequente e ainda amar, ver o amor. como um abraço curto pra não sufocar. ver o amor feito um abraço curto pra não sufocar

 

Vertaling

Vandaag werd ik wakker met slaap en geen zin om wakker te worden. mijn liefde ging weg en liet alleen mij achter. een klein briefje helemaal blauw met zijn krabbels. Ik ga naar Bahia. Misschien kom ik ooit nog eens terug. Wat zeker is, is dat ik leef en ik probeer Uuu! Onze liefde was een vergissing. Vandaag werd ik slaperig wakker en wilde niet wakker worden. hoe kan iemand zo krankzinnig, gek. inconsequent zijn en toch liefhebben, liefde zien. als een korte knuffel om niet te stikken. liefde zien als een korte knuffel om niet te stikken