Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cc catch Songtekst: are you serious

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cc catch - are you serious ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van are you serious? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cc catch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cc catch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals are you serious .

Origineel

I'm in the arms of love I want to lose control Oh,e and get that stuff Oh, love will let me go I never ever touch a man that talks too much My love will left you up - I got a bet on you I'll never get enough - oh, what you wanna do You're so hot in the night I ................. I know that it's right, tonight Are you serious ? - babe when you break my heart Are you serious ? - you will tear apart Are you serious ? - babe when you're next to me Are you serious ? - oh, it's extasy Don't be afraid of me I'll find my way back home I'll never set you free - love is a danger zone I never ever touch a man that talks too much Don't take my love to town - oh, I'm much too young Don't let him get you down Oh, when two hearts beat as one You're so hot in the night ...................... I know that it's right, tonight

 

Vertaling

Ik ben in de armen van liefde Ik wil de controle verliezen Oh, e en pak dat spul Oh, liefde laat me gaan Ik raak nooit een man aan die te veel praat Mijn liefde laat je in de steek - ik heb op je gewed Ik krijg er nooit genoeg van - oh, wat je wilt doen Je bent zo heet in de nacht Ik ................. Ik weet dat het vanavond juist is Meen je het ? - schat als je mijn hart breekt Meen je het ? - je zal uit elkaar scheuren Meen je het ? - schat als je naast me bent Meen je het ? - oh, het is extasy Wees niet bang voor mij Ik vind mijn weg terug naar huis Ik zal je nooit vrijlaten - liefde is een gevarenzone Ik raak nooit een man aan die te veel praat Breng mijn liefde niet naar de stad - oh, ik ben veel te jong Laat hem je niet naar beneden halen Oh, als twee harten als één kloppen Je bent zo heet in de nacht ...................... Ik weet dat het vanavond juist is