Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cc catch Songtekst: i can lose my heart tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cc catch - i can lose my heart tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can lose my heart tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cc catch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cc catch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can lose my heart tonight .

Origineel

Take, your chance for paradise I'm looking in your eyes Be mine, be mine tonight Yeah, I'm feeling like a fool 'Cause you still answer me : Spend the night with me I can lose my heart tonight If you love me, feel allright This is just the night for me and you I can lose my heart tonight By you lonely deep inside There's something in the air tonight I can feel it every where There's magic in the air Be mine, be mine tonight Yeah, I feel so hypnoticed I feel like paradise I see heaven in your eyes Take me in your arms Hold me close tonight Take my heart away Take me to the night

 

Vertaling

Grijp uw kans op het paradijs Ik kijk in je ogen Wees van mij, wees vanavond van mij Ja, ik voel me een idioot Omdat je me nog steeds antwoordt: Breng de nacht met mij door Ik kan mijn hart vanavond verliezen Voel je goed als je van me houdt Dit is slechts de avond voor jou en mij Ik kan mijn hart vanavond verliezen Door je eenzaam diep van binnen Er hangt vanavond iets in de lucht Ik voel het overal Er hangt magie in de lucht Wees van mij, wees vanavond van mij Ja, ik voel me zo gehypnotiseerd Ik voel me een paradijs Ik zie de hemel in je ogen Sluit me in je armen Houd me vanavond vast Neem mijn hart weg Breng me naar de nacht