Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cc catch Songtekst: i m gonna miss you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cc catch - i m gonna miss you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m gonna miss you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cc catch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cc catch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m gonna miss you .

Origineel

I lie awake here in my bed Picturing the fight I've had with you (Tears around my eyes) I've hoped you would understand Boy you're not my lover (Would you like me to tell you lies) Never meant to hurt your feelings Don't meant to ruin your day But if you thought twice And you know what you're doing I won't stand in your way Don't you know that I'm gonna miss you (I'm gonna miss you) Don't you know that I'm gonna miss you We were friends for all those years I have shared my fun and tears with you (We grew up together) Gonna get through without you though I'll never find a friend like you I know (Thought you were my friend forever)

 

Vertaling

Ik lig hier wakker in mijn bed Ik stel me het gevecht voor dat ik met je heb gehad (Tranen om mijn ogen) Ik hoopte dat je het zou begrijpen Jongen, je bent mijn geliefde niet (Wil je dat ik je leugens vertel) Nooit bedoeld om je gevoelens te kwetsen Niet bedoeld om je dag te verpesten Maar als je er twee keer over nadenkt En je weet wat je doet Ik zal je niet in de weg staan Weet je niet dat ik je ga missen (Ik ga je missen) Weet je niet dat ik je ga missen We waren al die jaren vrienden Ik heb mijn plezier en tranen met je gedeeld (We zijn samen opgegroeid) Ik kom er wel door zonder jou Ik zal nooit een vriend zoals jij vinden die ik ken (Dacht dat je voor altijd mijn vriend was)