Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cc catch Songtekst: jump in my car

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cc catch - jump in my car ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jump in my car? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cc catch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cc catch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jump in my car .

Origineel

Take me tight in your arms Take me in your heart tonight If you really want me Got to learn to love me right Stay with me apart Babe, believe me in your heart That's all I ever want to say with you Jump in my car Don't be afraid Only heroes can never wake You are my number one Till the morning Touch the dark Jump in my car I want some fun Baby, when the working day is done You are my everything You give me more You fill my dreams You are dancing in my mind Take me to the end of time 'Cause tonight is the night Darling, oh you hold me tight But baby you've got style When you give that special smile You've got something that I really love Jump in my car I just can't wait Jump in my car It won't be late Jump in my car Give me your heart It doesn't matter when you start

 

Vertaling

Houd me stevig in je armen Neem me vanavond in je hart Als je me echt wilt Ik moet leren om goed van me te houden Blijf bij me uit elkaar Schat, geloof me in je hart Dat is alles wat ik ooit met je wil zeggen Spring in mijn auto Wees niet bang Alleen helden kunnen nooit wakker worden Jij bent mijn nummer een Tot de morgen Raak het donker aan Spring in mijn auto Ik wil wat plezier Baby, als de werkdag voorbij is Je bent mijn alles Je geeft me meer Je vult mijn dromen Je danst in mijn gedachten Breng me naar het einde der tijden Omdat vanavond de nacht is Schat, oh je houdt me stevig vast Maar schat, je hebt stijl Als je die speciale glimlach geeft Je hebt iets waar ik echt van hou Spring in mijn auto Ik kan gewoon niet wachten Spring in mijn auto Het zal niet laat zijn Spring in mijn auto Geef me je hart Het maakt niet uit wanneer je begint