Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cc catch Songtekst: summer kisses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cc catch - summer kisses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer kisses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cc catch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cc catch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer kisses .

Origineel

Stop. Hey man, there's a way Save me just for a sunny day Ooh I wanna, yes I want your heart Choo choo choo Young hearts are full of pride And you never see what's deep inside Ooh I wanna, yes I wanna give my heart to you S-s-s-s-s-summer kisses A summer in love S-s-s-s-s-summer kisses Ooh I'm dreaming of S-s-s-s-s-summer kisses Forever in love S-s-s-s-s-summer kisses Ooh I need that stuff Stop. Hey man, hear me Give me your love, what's gonna be ? Ooh I wanna, yes I want your heart Choo choo choo Hey you, my words are true Do you feel my love, oh, like I do ? Ooh I wanna, yes I wanna Give my heart to you Summer kisses love Ooh-ooh, my heart is true S-s-summer love Ooh-ooh, my heart is true S-s-summer love Ooh-ooh, my heart is true S-s-summer love

 

Vertaling

Hou op. Hé man, er is een manier Bespaar me alleen voor een zonnige dag Ooh ik wil, ja ik wil je hart Choo choo choo Jonge harten zijn trots En je ziet nooit wat diep van binnen is Ooh ik wil, ja ik wil mijn hart aan je geven S-s-s-s-s-s-zomer kussen Een verliefde zomer S-s-s-s-s-s-zomer kussen Ooh ik droom van S-s-s-s-s-s-zomer kussen Eeuwig verliefd S-s-s-s-s-s-zomer kussen Ooh ik heb dat spul nodig Hou op. Hé man, hoor me Geef me je liefde, wat wordt er? Ooh ik wil, ja ik wil je hart Choo choo choo Hé jij, mijn woorden zijn waar Voel je mijn liefde, oh, zoals ik? Ooh ik wil, ja ik wil Geef mijn hart aan jou Zomer kussen liefde Ooh-ooh, mijn hart is waar S-s-zomerliefde Ooh-ooh, mijn hart is waar S-s-zomerliefde Ooh-ooh, mijn hart is waar S-s-zomerliefde