Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cece winans Songtekst: slippin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cece winans - slippin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slippin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cece winans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cece winans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slippin .

Origineel

There you go again slippin Doin the things you said you'd never do again You hear me callin your name, you're hiding But I know just where you are So close but yet so far Turn around and see the miles you've come Do you really want to go back Just to start again Oh my friend I can't bear to see you go out that way Don't make the mistake of letting go Hold on to me your slippin Pretending everything is okay In the front of the crowd-your smilin But after everyone's gone, you're all along You're not fine-you're slippin Take off the mask with me I see your heart, it's hurting If you want to stay with me, I need honesty Don't play with me, You're slippin Can't make it on your own, stop tryin I've got the power to keep you from fallin If I could just have the chance to show you What real happiness is like Together we'll win the fight

 

Vertaling

Daar ga je weer slippin Doe de dingen waarvan je zei dat je ze nooit meer zou doen Je hoort me je naam roepen, je verstopt je Maar ik weet precies waar je bent Zo dichtbij maar toch zo ver weg Draai je om en zie de kilometers die je hebt afgelegd Wil je echt teruggaan Gewoon om opnieuw te beginnen Oh mijn vriend Ik kan het niet verdragen om je op die manier te zien vertrekken Maak niet de fout om los te laten Hou me vast, je glijdt weg Doen alsof alles goed is Aan de voorzijde van de menigte-je glimlacht Maar als iedereen weg is, ben je er geweest Je bent niet in orde, je glijdt weg Neem het masker met me af Ik zie je hart, het doet pijn Als je bij me wilt blijven, heb ik eerlijkheid nodig Speel niet met me, je glijdt uit Je redt het niet in je eentje, stop met proberen Ik heb de kracht om je voor de val te behoeden Als ik maar de kans kreeg om je te laten zien Wat echt geluk is Together we'll win the fight