Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cece winans Songtekst: wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cece winans - wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cece winans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cece winans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wind .

Origineel

With all of my heart I know I could love you But with all of my soul I'm driftin' away And with all of my mind I know you can save me from Myself, and anything else With all of my strength I want to reach out for you With every breath, call out your name With every step I just want to turn around and say Make it okay But I'm so afriad you've forgiven one too mnay times And I'm so afraid to give my heart again Just to have a change of mind And I'm not quite sure that you can trust me And I would hate to have you find me again Driftin' away like the wind With all of my heart I know I disappointed you And although I'm real sorry I don't know how to say this time But if I were to lose you I know, I know I'd go completely Out of my mind, but I'm running out of time But I'm so afriad you've forgiven one too mnay times And I'm so afraid to give my heart again Just to have a change of mind And I'm not quite sure that you can trust me And I would hate to have you find me again Driftin' away like the wind It blows and nobody know where it's goin' to (Like the wind) It blows and nobody know what it's gonna do (Like the wind) At night you can hear it cry as the teardrops fall From Heaven's eyes and somehow you know it's true These tears that fall could be fallin' for you

 

Vertaling

Met heel mijn hart weet ik dat ik van je kan houden Maar met heel mijn ziel drijf ik weg En met heel mijn verstand weet ik dat je me kunt redden van Mezelf, en al het andere Met al mijn kracht wil ik naar je reiken Met elke ademtocht, roep ik je naam Met elke stap wil ik me omdraaien en zeggen Maak het goed Maar ik ben zo bang dat je me al te vaak vergeven hebt En ik ben zo bang om mijn hart weer te geven Gewoon om van gedachten te veranderen En ik ben er niet zeker van dat je me kunt vertrouwen En ik zou het vreselijk vinden als je me weer zou vinden Driftin' away like the wind Met heel mijn hart weet ik dat ik je teleurgesteld heb En hoewel het me echt spijt, weet ik niet hoe ik het deze keer moet zeggen Maar als ik je zou verliezen, weet ik, weet ik dat ik helemaal Uit mijn dak zou gaan, maar ik heb geen tijd meer. Maar ik ben zo bang dat je me al te vaak vergeven hebt And I'm so afraid to give my heart again Just to have a change of mind En ik ben er niet zeker van dat je me kunt vertrouwen En ik zou het vreselijk vinden als je me weer zou vinden Driftin' away like the wind Hij waait en niemand weet waar hij heen gaat (Zoals de wind) Hij waait en niemand weet wat hij gaat doen (Als de wind) s Nachts kun je het horen huilen als de tranen vallen Uit Heaven's ogen en ergens weet je dat het waar is. Deze tranen die vallen zouden voor jou kunnen vallen