Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celeste mc Songtekst: só mais uma vez

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celeste mc - só mais uma vez ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só mais uma vez? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celeste mc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celeste mc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só mais uma vez .

Origineel

Só mais uma vez. Preciso te encontrar. Eu sei que cê vai gostar. Bandida me liga que vou te buscar. Só mais uma vez. Eu sei que você quer. Vem ser minha mulher. Então vem comigo vamos e vamos meter o pé. E sair daqui. Pode apostar. Quando eu to contigo. Nós tamo com jah. Que nos abençoas. Nos da vida boa. E força pra seguir em frente. Gata contigo é diferente. Me desculpe se fiquei ausente. O tempo perdido. Pode deixar com a gente. Mesmo sendo fria na cama. Tu fica quente. Safada. Eu sei que você gosta assim. Mimada. Um buque é pouco eu te trouxe um jardim. Agora é só você vir. Esqueça as suas leis. Te quero só mais uma noite, te quero só mais uma vez

 

Vertaling

Nog één keer. Ik moet je vinden. Ik weet dat je het leuk zult vinden. Bandit, bel me en ik kom je halen. Nog één keer. Ik weet dat je dat wilt. Kom, wees mijn vrouw. Kom dan met me mee en laten we gaan en onze voet erin zetten. En wegwezen hier. Reken maar. Als ik bij jou ben. We tamo met Jah. Que nos abençoas. Geef ons een goed leven. En kracht om verder te gaan. Meisje, met jou is het anders. Het spijt me als ik afwezig ben geweest. De verloren tijd. Je kunt het bij ons achterlaten. Zelfs als je het koud hebt in bed. Je bent heet. Stoute meid. Ik weet dat je het zo wilt. Verpest. Een boeket is niet genoeg. Ik bracht je een tuin. Nu kom je gewoon. Vergeet je wetten. Ik wil je nog één nacht, ik wil je nog één keer