Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celestial season Songtekst: mother of all passions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celestial season - mother of all passions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mother of all passions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celestial season! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celestial season en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mother of all passions .

Origineel

[Lyrics: Jason] oh...how I dream...dream of you my past anguish fills me with temptation so clear the memories of our days of youth the days of comfort in April bloom wandering with passion in our hearts the scent of spring we so adored spring sun filling souls with anguish ...with tender ripeness let me roam with the insects with passion and kisses this dying dream...it fades from me between aging roses this crimson tear scars me face ......sadness...... it fades from me...this dying dream fading...from...me... the days of scarlet passion the days that stay forever in my heart forever scarlet passion the days of sensual delight

 

Vertaling

[Lyrics: Jason] oh...hoe ik droom...droom van jou mijn angst uit het verleden vult me met verleiding zo helder zijn de herinneringen van onze dagen in de jeugd de dagen van troost in april bloei zwervend met passie in onze harten de geur van de lente die we zo aanbaden de lentezon die zielen vervult met angst ...met tedere rijpheid laat me zwerven met de insecten met passie en kussen deze stervende droom...hij vervaagt van mij tussen ouder wordende rozen deze karmozijnrode traan maakt littekens op mijn gezicht ......sadness...... het vervaagt van mij...deze stervende droom vervaagt...van...mij... de dagen van scharlaken passie de dagen die voor altijd blijven in mijn hart voor altijd scharlaken passie de dagen van sensueel genot