Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celia cruz Songtekst: guantanamera

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celia cruz - guantanamera ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guantanamera? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celia cruz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celia cruz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guantanamera .

Origineel

Guajira guantanamera Guantanamera Guajira guantanamera Yo soy un hombre sincero De donde crecen las palmas Yo soy un hombre sincero De donde crecen las palmas Y antes de morir yo quiero Cantar mis versos del alma Guantanamera Cultivo una rosa blanca En junio como en enero Cultivo una rosa blanca En junio como en enero Para el amigo sincero Que me da su mano franca Guantanamera Mi verso es de un verde claro Y de un carmín encendido Mi verso es de un verde claro Y de un carmín encendido Mi verso es un ciervo herido Que busca en el monte amparo Guantanamera

 

Vertaling

Guantanamera Guajira Guantanamera Guajira guantanamera Ik ben een oprecht man Waar de palmen groeien Ik ben een oprecht man Van waar de palmen groeien En voor ik sterf wil ik Om mijn verzen te zingen vanuit mijn ziel Guantanamera Ik kweek een witte roos In juni als in januari Ik kweek een witte roos In juni als in januari Voor de oprechte vriend Die mij zijn openhartige hand geeft Guantanamera Mijn vers is van een lichtgroene En van een vurig karmozijn Mijn vers is van een lichtgroene En van een vurig karmozijn Mijn vers is een gewond hert Die beschutting zoekt in de bush Guantanamera