Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celia cruz Songtekst: la guarachera

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celia cruz - la guarachera ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la guarachera? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celia cruz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celia cruz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la guarachera .

Origineel

Yo soy la más cumbanchera del solar La negra más linda que nació En la habana en el barrio 'e Belén Yo, yo soy la que llega al baile Y al bailar con mi cinturita de panqué Arrastro a los hombres más guapos Y valientes de la población Yo tengo salsa y pimienta En mi atómica cintura Y cuando bailo la rumba Que yo le imprimo sabrosura, sí señor! Porque yo soy la más cumbanchera en Belén Por mi cinturita, Los hombres se vuelven locos por mí, Por mi cinturita (Por tu cinturita) Pero yo soy la más cumbanchera en Belén (Por tu cinturita) Oye, los hombres se vuelven locos por mí (Por tu cinturita) Es que yo tengo salsa y pimienta en mi andar (Por tu cinturita) Oye, Belén, mari Belén, mari Belén que me muero (Por tu cinturita) A mí me dicen la guarachera de cuba (Por tu cinturita) Ay, Belén, mari Belén, mari Belén que me muero (Por tu cinturita) Belén, Belén, Belén, Belén, Belén, Belén

 

Vertaling

Ik ben de meest cumbanchera van de zon De mooiste zwarte vrouw die geboren is In Havana in de buurt van Belen Ik, ik ben degene die naar de dans komt En als ik dans met mijn kleine taille van pannenkoek Ik sleep de knapste mannen mee En de dapperste mannen in de stad Ik heb salsa en peper In mijn atomische taille En als ik de rumba dans Dat ik het proef, ja meneer! Omdat ik de meest cumbanchera in Bethlehem ben Vanwege mijn taille, Mannen worden gek van mij Voor mijn taille (Vanwege je taille) Maar ik ben de meest cumbanchera in Bethlehem (Vanwege je taille) Hey, mannen worden gek van mij (Vanwege je taille) Ik heb saus en peper in mijn loop (Voor je taille) Hé, Belen, mari Belen, mari Belen, mari Belen ik ga dood (Por tu cinturita) Ze noemen me la guarachera de cuba (de guarachera van Cuba) (Por tu cinturita) Oh, Belen, mari Belen, mari Belen, mari Belen ik ga dood (Por tu cinturita) Belen, Belen, Belen, Belen, Belen, Belen, Belen, Belen, Belen