Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celine dion Songtekst: i am alive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celine dion - i am alive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am alive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celine dion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celine dion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am alive .

Origineel

Mmmmm ... Mmmmm ... I get wings to fly Oh, oh ... I'm alive ... Yeah When you call on me When I hear you breathe I get wings to fly I feel that I'm alive When you look at me I can touch the sky I know that I'm alive When you bless the day I just drift away All my worries die I'm glad that I'm alive You've set my heart on fire Filled me with love Made me a woman on clouds above I couldn't get much higher My spirit takes flight 'Cause I am alive When you call on me (When you call on me) When I hear you breathe (When I hear you breathe) I get wings to fly I feel that I'm alive (I am alive) When you reach for me (When you reach for me) Raising spirits high God knows that... That I'll be the one Standing by through good and through trying times And it's only begun I can't wait for the rest of my life When you call on me (When you call on me) When you reach for me (When you reach for me) I get wings to fly I feel that... When you bless the day (When you bless, you bless the day) I just drift away (I just drift away) All my worries die I know that I'm alive I get wings to fly God knows that I'm alive

 

Vertaling

Mmmmm... Mmmmm ... Ik krijg vleugels om te vliegen Oh, oh... Ik leef ... Yeah Als je me roept Als ik je hoor ademen krijg ik vleugels om te vliegen Ik voel dat ik leef Als je naar me kijkt kan ik de hemel aanraken Ik weet dat ik leef Als je de dag zegent drijf ik gewoon weg Al mijn zorgen sterven Ik ben blij dat ik leef Je hebt mijn hart in vuur en vlam gezet Gevuld met liefde Maakte me een vrouw op wolken daarboven Veel hoger kan ik niet komen Mijn geest neemt de vlucht Want ik leef When you call on me (When you call on me) When I hear you breathe (Als ik je hoor ademen) krijg ik vleugels om te vliegen I feel that I'm alive (Ik leef) When you reach for me (Als je naar me reikt) Raising spirits high God weet dat... That I'll be the one die klaarstaat in goede en in slechte tijden And it's only begun Ik kan niet wachten op de rest van mijn leven When you call on me (When you call on me) When you reach for me (When you reach for me) Ik krijg vleugels om te vliegen Ik voel dat... Wanneer je de dag zegent (When you bless, you bless the day) Ik drijf gewoon weg (Ik drijf gewoon weg) Al mijn zorgen sterven I know that I'm alive Ik krijg vleugels om te vliegen God weet dat ik leef