Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celine dion Songtekst: if love is out the question

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celine dion - if love is out the question ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if love is out the question? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celine dion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celine dion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if love is out the question .

Origineel

You bought me flowers and you sold me a line You gave me compliments and too much wine I've played that game, I know all the moves You show emotion but you hide what you feel You play the innocent but I've watched you steal I rest my case, you stand accused But I must confess I was quite impressed You seduced me with your easy charm And I must admit I could fall for it But if love is out of the question There's no point to this affection I gotta have more than ecstasy Make me believe I'm all you'll ever need, make me believe 'Cause if love is out of the question Put a little heart in your intention I gotta have more than ecstasy Make me believe I'm all you'll ever need You talk in circles when I need a straight line You've got your principles and I've got mine We all need commitment that's all I ask Is that a crime? And I must confess I was quite impressed I was losing to your winning ways But I must resist there's no point to this But if love is out of the question There's no point to this affection I gotta have more than ecstasy Make me believe I'm all you'll ever need 'Cause if love is out of the question I just gotta stop Little point to this affection I just want to stop It makes no sense to carry on like this If there's nothing between us you don't know what you'll miss No love There's no love Baby it's true There's no love But if love is out of the question There's no point to this affection 'Cause if love is out the question Put a little heart in your intention But if love is out of the question There's no point to this affection 'Cause if love is out the question Put a little heart in your intention

 

Vertaling

Je kocht me bloemen en je verkocht me een lijntje Je gaf me complimenten en te veel wijn Ik heb dat spel gespeeld, ik ken alle zetten Je toont emotie maar je verbergt wat je voelt Je speelt de onschuldige maar ik heb je zien stelen Ik laat mijn zaak rusten, jij wordt beschuldigd Maar ik moet bekennen dat ik behoorlijk onder de indruk was Je verleidde me met je makkelijke charme En ik moet toegeven dat ik er voor zou kunnen vallen Maar als er geen sprake is van liefde Dan heeft deze genegenheid geen zin Ik heb meer nodig dan extase Laat me geloven Ik ben alles wat je ooit nodig zult hebben, laat het me geloven 'Cause if love is out of the question Stop een klein hartje in je intentie Ik moet meer hebben dan extase Laat me geloven Ik ben alles wat je ooit nodig zult hebben Jij praat in cirkels terwijl ik een rechte lijn nodig heb Jij hebt jouw principes en ik heb de mijne We hebben allemaal een verbintenis nodig, dat is alles wat ik vraag Is dat een misdaad? En ik moet bekennen dat ik behoorlijk onder de indruk was Ik was aan het verliezen van jouw winnende manieren Maar ik moet me verzetten, dit heeft geen zin. Maar als liefde niet aan de orde is Deze genegenheid heeft geen zin. I gotta have more than ecstasy Make me believe I'm all you'll ever need 'Want als er geen sprake meer is van liefde, moet ik gewoon stoppen Deze genegenheid heeft geen zin, ik wil er gewoon mee stoppen Het heeft geen zin om zo door te gaan Als er niets tussen ons is, weet je niet wat je zult missen Geen liefde. Er is geen liefde. Schatje het is waar Er is geen liefde Maar als er geen sprake is van liefde Heeft deze genegenheid geen zin 'Cause if love is out of the question Stop een klein hartje in je intentie Maar als er geen sprake is van liefde Heeft deze genegenheid geen zin Want als er geen sprake is van liefde Put a little heart in your intention